2777
2789
عنوان

سن ازدواجمو زدم بااین برنامه های تو گوگل خیلی بالا بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3214 بازدید | 199 پست

سلام وقتتون بخیر💚✨

به حرف های سایت های فا*ل و طالع بینی به هیچ وجه اعتماد نکنید،اونها فقط جنبه سرگرمی دارن.

« ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...💚🌿»

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واسه من زده ۲۸ ، ۲۹ خب خب سیر ترشی کسی نمیخواد ؟😂🤝

سایتش چی بود؟؟؟

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

بیشتر ببینید
فقط سرچ کردم محاسبه آنلاین سن ازدواجالبته که میدونم جنبه سرگرمی داره🎀

بله برا سرگرمی خوبه😁

ممنون🙏🏻

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

بیشتر ببینید

عزیزم اگه سایتی که میگی اینه

من متاهلم ولی تو هیچکدوم از این سن هایی که این گفته ازدواج نکردم 😐😐

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️