2777
2789
واقعا این حقمون نیست 😥

من که پارسال گرمی 2 و نیم 340 گرم فروختم مسکن مهر قراضه خریدم چی بگم 340 گرم گارسال شد همش 900 میلیون امسال حساب کن چقدر میشه میشد امسال باهاش دو تای همون خونرو بخرم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی فقط از خدا میخوام پارسال که همش سال طلا و دلار بود امسال بهلمید خدا سال ریزش شدید طلا و دلار باشه جوری که خبرش بترکه همه جا

بر باعث این وضعیت لعنت

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
حق داری😔

خیلی حرص میخورم همش میگم سال بعد همین رویه طلا تا 15 میلیون بره چی کنم فکر کنم دق کنم دیگه 

خیلی حرص میخورم همش میگم سال بعد همین رویه طلا تا 15 میلیون بره چی کنم فکر کنم دق کنم دیگه

منم همین فکرو میکنم 

طلاهامو فروختم یکی از اشناهامون ازم خرید الان هروقت میبینم دستش حالم بد میشه 

اون بنده خدا همون موقع پولشو داد نوش جانش ولی برا حماقت خودم حالم بد میشه

من ندیدم تو این مملک چیزی بیاد پایین

چرا خونه. یه زمانی خونه تصاعدی میرفت بالا الان شانس ما رو دلار 50 تومن مونده همه دارن چوب حراج میزنن به خونه هاشون شانس ماست دیگه

منم همین فکرو میکنم طلاهامو فروختم یکی از اشناهامون ازم خرید الان هروقت میبینم دستش حالم بد میشه اون ...

منم چند تا تیکشو دادم داداشم منم اصلا میبینم طلامو دست خانومش خودمو لعنت میکنم