2777
2789

تاپیک قبلیم گفتم خانوادشون میخوان برن شهر دیگه خونه فامیلاشون

حالا من پریودم هستم میگه نههه برو و نمیدونم نامزدتو تنها نفرست😒😒😒😒

خستم .

اونا باید دعوت کنن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خانوادم میزاشتن. ولی میگم کاش نمی زاشتن. کاش یه کم سخت گیری میکردن. ولی کلا این سختگیری برا نامزد من جواب میداد. هر کسی یه رفتار بهش جواب میده. توصیه نمی کنم برا همه. 

کیا

😐

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

آدماچقدرباهم متفاوتن،من تودوران عقداجازه نمیدادن باشوهرم برم خریدوسایلمون حتی یه هفته قبل عروسی

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست

خانواده شوهرت دعوت کردن که بری؟

اگه نه اصلا نرو و خودتو سبک نکن،فردا پس فردا میگن افتاد دنبالمون بدون دعوت اومد 😑

به نامزدتم بگو ایشالا بعدا دوتایی میریم،الان پریودم حوصله ندارم و کمرم درد میکنه و اونجا راحت نیستم 

لطفا دعا کنین برام🥺💔

خانواده شوهرت دعوت کردن که بری؟اگه نه اصلا نرو و خودتو سبک نکن،فردا پس فردا میگن افتاد دنبالمون بدون ...

نه دعوت نکردن

مگه مامانم میفهمه؟از صب حرصمو دراورده

خستم .