2777
2789
عنوان

بزار دخترم ب دنیا بیاد

297 بازدید | 20 پست

اونوقت سه تایی چقد بهمون خوش میگذره 

اول ک میخام تو ماه اخر موهامو رنگ کنم 

ناخن بکارم 

از الان کلی لباس بخرم برا بعد بارداریم 

تیپ های خفن 

با اون یکی دخترم ک دو سالشه و این فسقلی 

هر هفته پارک شهربازی خرید 

گشت و گذار 

کافه رستوران 

بنظرم چقد زندگی جذاب تر میشه 

از الان دارم براش لحظه شماری میکنم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ان شاءالله ب سلامتی بدنیا بیاد عزیزم...

درباره ناخن کاشتن ی مطالب بگم...

اینکه تراش و بریدن پوست دور ناخن درد داره من تازه فهمیدم... رفته بودم ناخنام و سیل کنم یعنی پوست دور ناخن هام مرتب کنم که وقتایی ک نمازندارم لاک بزنم توخونه. درد گرفت پوست دور ناخنم خون هم اومد و خانومه میگفت تازه برای کاشت باید ورم کنه یکم دور انگشت.. حالا بگذریم از این .امکان الوده شدن و قارچی شدن ناخن خیلی زیاده . از اقوان ما تو ازمایشگاه قارچ هستن و میگن ولی ادم میان و از قارچی شدن ناخن هاشون برای همین مسئله کاشت میگن ودنبال دوا درمونن. قارج ناخن خیلی دیر درمان میشه . عوض کاشت با آبلیمو و ماسک های مختلف ناخن هاتون و مرتب نگه دارین .

جدای از اینکه وضو وغسل برای کسی ک ناخن کاشته یا اکستنشن میکنه و مژه میچسبونه رو مژه اش درست نیست. ممنون ک وقت گذاشتین وخوندین پیشاپیش. زیر سایه امام زمان همیشه سالم وشاد وعاقبت بخیر باشین. برای شما نوشتیم مامان گل. بماند یادگاری🌹✨️

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
برنامه طلاین هم دانلود کنید کددعوت حتما بزنید ۷ سوت هدیه طلا بگیرید دوستانتون هم دعوت کنید و هردو ۷ ...

چ هدفی هست تو این برنامه مگه میشه اعتما. کرد. 

طرف بیت کویین کار کرده پول برقش میاد ۳۰۰ میلیون اینم حتما از همین پیزاست.گول نخوریم

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
ان شاءالله ب سلامتی بدنیا بیاد عزیزم...درباره ناخن کاشتن ی مطالب بگم...اینکه تراش و بریدن پوست دور ن ...

منم سر غسل و اینا تا حالا نکاشتم 

ولی دلم میخاد ی چند روزی بکارم بعد میرم ریمو 

چون احتمالا بچه شیر میدم غسل و وضو خیلی برام مهمه