2777
2789
عنوان

انرژی مثبت امروز من

115 بازدید | 2 پست

درود و رحمت خداوند بر همگی

اولین صبح سال جدیده

با خودم عهد بستم امسال بیشتر افکار مثبت داشته باشم و بیشتر شکرگزار خداوند بزرگ باشم تا بتونم حال دلمو خوب کنم تا بتونم خودمو بیشتر دوست داشته باشم چون وقتی حال دلت خوبه قطعا زندگی رو برای اطرافیانت بهتر خواهی کرد، همه‌ی ما خواهی نخواهی با رفتارمون روی روان دیگران تاثیر میزاریم

می‌خوام از تک تک لحظاتم لذت ببرم و از این لذتم آگاه باشم. بیشتر مردم زندگی نمی‌کنند فقط می‌دون می‌خوان به هدفی در افق‌های دور برسند و در عین حال اینقدر خسته و از نفس افتاده میشن که مناظر زیبا و آرامی که ازش عبور کردند را نمی‌بینند تا چشم به هم بگذارن پیر و از کار افتاده میشن و دیگه فرقی نمی‌کنه که به اون هدف رسیده باشن یا نه من تصمیم گرفتم که در مسیر گاهی بشینم و شادی‌های کوچیک رو درک کنم

بیشتر ببینید

🌺تازه از خواب بیدار شدم🎆

دلم می‌خواد همین اول صبح فکرم پر باشه از افکار مثبت🍀

بیایید با هم چندتا از این جملات رو بگیم 🥰

🍀من به خودم افتخار می‌کنم.

🍀من امروز سعی می‌کنم با همه خوش‌رفتار باشم.

🍀یادم نره خداوند همیشه و همه جا همراه و کنارمه

دوستت دارم خداجونم

بعد هم چون من از دیروز یه نذر کردم یه دور با تسبیح صلوات می‌فرستم

می‌خوام از تک تک لحظاتم لذت ببرم و از این لذتم آگاه باشم. بیشتر مردم زندگی نمی‌کنند فقط می‌دون می‌خوان به هدفی در افق‌های دور برسند و در عین حال اینقدر خسته و از نفس افتاده میشن که مناظر زیبا و آرامی که ازش عبور کردند را نمی‌بینند تا چشم به هم بگذارن پیر و از کار افتاده میشن و دیگه فرقی نمی‌کنه که به اون هدف رسیده باشن یا نه من تصمیم گرفتم که در مسیر گاهی بشینم و شادی‌های کوچیک رو درک کنم

بیشتر ببینید

امروز به خودم قول میدم

متن‌های غمگین و ناراحت کننده رو نخونم، متن‌هایی که آدما دارن از زمین و زمان و آدما غیبت و شکایت می‌کنن و ...

از امروز کارهایی که باعث حس خوب و انرژی خوب میشه رو تمرین می‌کنم

اما می‌دونم اطراف همه ما، آدم‌هایی هستن که غیبت و ناله می‌کنن اینقد انرژی‌مونو مثبت و خوب نگه داریم که حداقل باهاشون همراهی نکنیم و فقط شنونده حرف‌هاشون باشیم

می‌دونم حس خوب من و تو می‌تونه به بقیه منتقل بشه

من این صفحه رو ایجاد کردم که حال دل خودم و آدمهایی که مثل من فک میکنن رو بهتر کنم به هم انرژی مثبت بدیم قطعا فرکانس این انرژی به همه می‌رسه...

دلتون شاد یارانِ جان

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.