2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نمیخوامت ولی خودت برو طلاق بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1986 بازدید | 93 پست
مطمئن باش ی جا نمی‌ده هیچ مردی هیچ مردی همچین کاری نمیکنه

عزیزم وقتی مردی وسع مالی داشته باشه مجبور ب مرداخت مهریع-ب صورت کامل هست. نزدیک ترین فرد زندگیم حدود۹ میلیارد مهریه داد یکجا. حساباش بستن. و بستن حساباش خیلی ضرر براش داشته.

اگ مردی اس و پاس باسع یا ضعیف قسط بندی طولانی

خدایا شکرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم وقتی مردی وسع مالی داشته باشه مجبور ب مرداخت مهریع-ب صورت کامل هست. نزدیک ترین فرد زندگیم حدود ...

اونو بله عزیزم کسی که مالی داشته باشه توقیف میشه و مجبور به پرداخته 

ولی ۸۰ درصد جامعه همین الان قسم میخورم ندارن ۲ سکه بخرن 

که میشه ۲۰۰ میلیون البته پول کمی هم نیست حقم دارن ولی منظورم از حرف اسی‌ و حرف شماست کمتر کسی الان پول کامل مهریه رو داره 

همین ۱۴ تا سکه‌ای که خانما فک میکنن کمه بالای یه میلیارد میشه 

الان واقعا کسی توان پرداخت نداره 

اگه قید زندگیو زدید و میخواید بشینید دوسال یه سکه بگیرید خب بشینید وگرنه فقط هدر رفتن زمان و بالا رفتن سنه‌ وگرنه اون همه سکه پرداخت نمیشه 

توافق کنید رو یه پولی مالی چیزی طلاق بگیرید خلاص