2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نمیخوامت ولی خودت برو طلاق بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 93 پست
الان۳۰سالشه و مجرد بود

اهان خانوادشم مجرد بودن خودت چندسالته

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اولا بچه حاصل همین ازدواجمه و ثانیا به انسانیت طرف مقابل بستگی داره، خانمی که ازدواج مجدد داره که اژ ...

من فک کروم از لزدواج قبله ببخش

والا برادر من اسیر یکی از اینا شده اتفاقادهرروز ی بازی داره

اولا تو بگو چیکار داری میبندن یا نمیبندن دوما ۱۴ تا سکه خودش یک میلیارده

چقدر ساده‌ای شما 

عزیزم پرداخت مهریه کلا بستگی به جیب شوهر طرف داره 

همینجوری کشکی نیست که یه میلیارد بزار جلوش 

همینم میشه سالی یه سکه پرداختش 

دلتون خوشه مهریه مهریه میکنید الان نمیشه گرفت که مگر اینکه طرف مالی داشته باشه ازش توقیف شه 

سالی یه سکه که من کم گفتم من خودم چند روز پیش یکی از فامیلامون وکیله خونمون بود می‌گفت این اواخر ۳ سال یه سکه هم قاضی حکم داده 

سالی یه سکه واسه زمانی بود که سکه ۵۰ میلیون بود 

الان دو برابر شده 

شده ۹۶ میلیون 

همینجوری راحت کنه نیست عزیز من 

نمیتونم برای بار دوم جدا شم اونم با بچه ، بخدا مهریه و اینا برام مهم نبود قصدم زندگی بود کلا ۱۴ تا م ...

شما قصدت زندگیه طرف مقابلت تا اخر همینه؟ خب اگ طرفت نخواد چی! حدودا یک میلیارده مهریت. 

خدایا شکرت
چقدر ساده‌ای شما عزیزم پرداخت مهریه کلا بستگی به جیب شوهر طرف داره همینجوری کشکی نیست که یه میلیارد ...

با حرف ایشون موافقم

من میشناسم کسیو ک شوهرش پولدار بوود و نخواست زنه رو. ۷ میلیارد رو یهو گرفت. خونه خرید و ماشین-زنه.

یکیم میشناشم ۱۷ ساله جدا شده شوهرش هنوز داره مهزیه میده قسطی  . چون وضعی نداره

خدایا شکرت
من فک کروم از لزدواج قبله ببخشوالا برادر من اسیر یکی از اینا شده اتفاقادهرروز ی بازی داره

عزیزم به مجرد و مطلقه بودن نیست بخدا چه زن چه مرد اگه نیتشون زندگی باشه و انسانیت داشته باشن خوشبخت میشن 

چقدر ساده‌ای شما عزیزم پرداخت مهریه کلا بستگی به جیب شوهر طرف داره همینجوری کشکی نیست که یه میلیارد ...

اره بابا من خودم اینارو میدونم بعدشم فوقش همه رو یه جام بده با یک میلیارد کاری نمیشه کرد ، با یه بچه کجا اسیر شم 

شوهریم که من دارم همه چیش به نام باباشه

شما قصدت زندگیه طرف مقابلت تا اخر همینه؟ خب اگ طرفت نخواد چی! حدودا یک میلیارده مهریت.

اگه خودش بره درخواست بده من مشکلی ندارم دندش نرم ۱۴ تا سکه ام یه جا باید بده ولی من پیش قدم طلاق نمیشم که بی هیچی برم خونه بابامی که دیگه حامی نیست ، حداقل اگه مهرمو بده یه خونه اجاره میکنم خودمم میرم سرکار

اگه خودش بره درخواست بده من مشکلی ندارم دندش نرم ۱۴ تا سکه ام یه جا باید بده ولی من پیش قدم طلاق نمی ...

درستع‌ .  پول داره ک ۱۴ تا سکه بگیری؟

هر وقت اذیتت کزد بگو برو درخواست بده.

خدایا شکرت
اره بابا جون به عزائیل میدن مهریه نمیدن مخصوصا این که از این اراکی بدذاتاست

نه مهریه رو که باید پرداخت کنه 

منظورم اینه که همه رو یک جا بهت نمی‌ده 

قسطی پرداخت میشه 

منظورم اینه