سلام خانوما میدونم الان میگین اول صبح چه تاپیک مسخره ای زدی ولی کسی نبود باهاش حرف بزنم فقط اینجا تونستم بیان کنم حرفمو لطفا توهین نکنید خواستین نظرتونو بگید یه پسری هست ما چند مدته باهم اشنا شدیم من اصلا قصد وارد رابطه شدن نداشتم این گفت یه فرصت بده باهم اشنا شیم نخواستی برو حالا ما تقریبا دو ماهیی میشه یکم رابطمون جدی شده البته چون دوریم از همدیگه تا حالا بیرون نرفتیم من همون اولشم ب این اقا گفتم شرایط بیرون رفتن اینارو ندارم زیاد گفت من اصلا مشکلی ندارم هر موقع خودت خواستی میریم بیرون خیلی مهربونه به خواسته هام احترام میذاره با اینکه تقریبا کل روز سرکار ولی هرموقع وقت گیر میاره فوری پی ام میده ثابت کرده وفاداره واقعا فقط ما چن روز پیش صحبت میکردیم یه بحثی پیش اومد من ناراحت بودم گفت این روزا که تموم بشه پیشم باشی نمیذارم اینجوری با دلخوری روزت بگذره بغلت میکنم یکی دو تا بوسم از گردنت بعدشم هرچی تو بخوای من یکم موذب شدم بهشم گفتم فعلا حد و حدود نودشو بدونه من عادت ب این حرفا ندارم و اینا کلی معذرت خواهی کرد گفت فک نمیکردم ناراحت بشی درکت میکنم کار من اشتباه بوده دیگه نمیگم من فقط میخواستم باهات راحت باشم مدام حرف از آینده میزنه میگه واقعا قصدم جدیه و کلا هرچی میشه میگم مثلا فلان کارو سال دیگه یا دو سال دیگه انجام بده میگه باهم یا همیشه حرف از هدفاش میرنه اسم منم میارع ب نظرتون تموم کنم این رابطه رو یا نه چیکار کنم واقعا سردرگمم
کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینا همش حرفه شما تازه دو ماه از دور با ایشون ارتباط دارید چطوری اطمینان دارید که وفاداره بر خلاف نظر بعضی از دوستان من دیدم منفیه و معتقدم مورد مناسبی نیست و داره کم کم شرایط آماده میکنه و وقتی فهمید شما به شدت وابسته شدید اونوقت حرفهای منشوری و خواسته های منشوریش بیشتر میشه
ببین وقتی با یه پسر در ارتباط باشی خواه ناخواه وابسته میشی اصلا هر چی که باشه حیوون خونگی هم باشه، ر ...
درسته ولی من نمیتونم اینجوری باشم حتی اگه این رابطه ام تموم بشه سختی کات واسم قابل هضم تره تا بخوام با روابط دوستی و این جریانا قط قرمزامو رد کنم یا فراتر از حدم برم ب نظر خودم اگه تو همین مدت کم بازم همچین چیزی پیش بیاد حتما کات میکنم
کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀
اینا همش حرفه شما تازه دو ماه از دور با ایشون ارتباط دارید چطوری اطمینان دارید که وفاداره بر خلاف نظ ...
درسته واقعا حرفاتون خودمم حس میکنم اینجوری میگه که نظر منو جلب کنه یا منو وابسته کنه
چطور آشنا شدید؟ اگه از هم دور هستید و شمارو ندیده و نشناخته چطور حرف از آینده میزنه؟؟؟شاید برا جلب ا ...
منم دقیقا همین واسم مبهمه که از پشت گوشی اونم دو ماه نشده چجوری میشه حتی ب اینده با منم فک کنه حس میکردم من شکاکم یا سخت اعتکاد میکنم ولی الان مطمن شدم که حدسام درسته و شاید اونقدری که فک میکنم قابل اطمینان نیست
دقیقا حسم میگه الکیه حرفاش شما خودتون دختر عاقلی هستین هدفمند زندگی کنید و اجازه بدید آدمای مناسب وا ...
ممنونم ازتون لطف دارین 🙏🏻🌼