2777
2789

سلام خانوما میدونم الان میگین اول صبح چه تاپیک مسخره ای زدی ولی کسی نبود باهاش حرف بزنم فقط اینجا تونستم بیان کنم حرفمو  لطفا توهین نکنید خواستین نظرتونو بگید یه پسری هست ما چند مدته باهم اشنا شدیم من اصلا قصد وارد رابطه شدن نداشتم این گفت یه فرصت بده باهم اشنا شیم نخواستی برو حالا ما تقریبا دو ماهیی میشه یکم رابطمون جدی شده البته چون دوریم از همدیگه تا حالا بیرون نرفتیم من همون اولشم ب این اقا گفتم شرایط بیرون رفتن اینارو ندارم زیاد گفت من اصلا مشکلی ندارم هر موقع خودت خواستی میریم بیرون خیلی مهربونه به خواسته هام احترام میذاره با اینکه تقریبا کل روز سرکار ولی هرموقع وقت گیر میاره فوری پی ام میده ثابت کرده وفاداره واقعا فقط ما چن روز پیش صحبت میکردیم یه بحثی پیش اومد من ناراحت بودم گفت این روزا که تموم بشه پیشم باشی نمیذارم اینجوری با دلخوری روزت بگذره بغلت میکنم یکی دو تا بوسم از گردنت بعدشم هرچی تو بخوای من یکم موذب شدم بهشم گفتم فعلا حد و حدود نودشو بدونه من عادت ب این حرفا ندارم و اینا کلی معذرت خواهی کرد گفت فک نمیکردم ناراحت بشی درکت میکنم کار من اشتباه بوده دیگه نمیگم من فقط میخواستم باهات راحت باشم مدام حرف از آینده میزنه میگه واقعا قصدم جدیه و کلا هرچی میشه میگم مثلا فلان کارو سال دیگه یا دو سال دیگه انجام بده میگه باهم یا همیشه حرف از هدفاش میرنه اسم منم میارع ب نظرتون تموم کنم این رابطه رو یا نه چیکار کنم واقعا سردرگمم  

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀
بیشتر ببینید

اصلا شما خانما اصلا قبول نکنید روابط ازاد وارد نشین افکارتون هم درگیر میشه از هدف هاتون دور میمونید خانما وارد اینجور روابط ها بدون محرمیت هستن وارد بشین آسیب داره این روابط ازاد ،پوچ هستن از طرفی یادتون نره ما مسلمان هستیم بایدها نبایدها داریم شریعت و طریقت داریم نمیتونیم مثل کشورهای اروپایی فک کنیم تصورات کنیم هدف بسازیم چون ماها نمیتونیم خانما روابط ها بدون محرمیت آسیب صدمات میبینید بدون محرمیت وارد روابط ها ازاد نشین اصلا خانما صدمات اسیب های سخت داره

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چه حرف بدی زده من نفهمیدم؟

راست میگی یعنی من واقعا زیادی بزرگش کردم؟ 

گفتم همون که مثلاگفت اگه بودی بغلت میکردم و بوس اینا البته فقط تو چت گفت بنده خدا ما تا حالا بیرونم نرفتیم انگشتشم ب من نخورده 

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀
بیشتر ببینید

داره ذهنتو آماده می‌کنه واسه بغل و بوس. مراقب باش

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
راست میگی یعنی من واقعا زیادی بزرگش کردم؟ گفتم همون که مثلاگفت اگه بودی بغلت میکردم و بوس اینا البته ...

اگه باهاش بری بیرون مطمئن باش بغلت می‌کنه 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
مواظب باش فقط وابسته نشی🥲

دقیقا ترسم اینه حرفاش دروغ باشه وابسته ام کنه یا واقعا اینی نباشه که میگه بخاطر اینه که دودلم 💔

بیشتر ببینید

فکراتو بکن که یروزی حسرت نخوری که چرا راهِ اشتباهو رفتی...

رفتارش اوکیه؟

به نظرات احترام میزاره؟

خواسته هات براش مهمه؟

مانع پیشرفتت نمیشه؟

محدودت نمیکنه؟

موقع بحث و دعوا چطوریه رفتارش؟ توهین میکنه؟

درکت میکنه؟

اگه پسر خوبیه از دستش نده

ولی اگه مشکلی میبینی یا دلت راضی نیست به این امر 

تا دور نشده تصمیم درستی بگیر 

ای کاش قبلا یکی هم به من این چیزا رو میگفت🙂💔

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        
داره ذهنتو آماده می‌کنه واسه بغل و بوس. مراقب باش

ب نظرتون چیکار کنم دفعه بعدی بازم بحث پیش اومد یا زیاده روی کرد تموم کنم بگم من نمیتونم ادامه بدم چون واقعا سختمه من ب این جور چیزا عادت ندارم 

بیشتر ببینید
ب نظرتون چیکار کنم دفعه بعدی بازم بحث پیش اومد یا زیاده روی کرد تموم کنم بگم من نمیتونم ادامه بدم چو ...

بله تموم کن

ببین خیلی مراقب دلت باش

شما تو مرحله آشنایی هستید اما اگه دل ببازی دیگه نمیتونی با چشم باز بدی ها و خوبیها رو ببینی 

از روابط باز قبل از ازدواج هم دوری کن چون باعث وابستگی شما و اغلب موارد سردی و بی وفایی آقا میشه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده