2777
2789
عنوان

مشکلات در روابط

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 28 پست
اشکال نداره که من دختر عموی شوهرش بودم میگفتم خب حالا دوست داری بهم بگه زهراجون اما اینکه همه خاله و ...

اهان مردا هم میگفتن؟ خب پس

ولی من اسممو بچشون بد تلفظ میکرد هی هم بهم میگفتن اینو میگه بی تربیت ها

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بچه های خواهر من به یکی از عمه هاشون میگن عمه به عمه بزرگتره میگن شیرین جون، خیلی هم جذابه،خیلیا  هستن به خانپمای سن بالا هم میکن فلانی جون . من بنظرم خیلی خوب و شیک مباد، ولی خوب سلیقه است دیگه  شما لابد دوست نداری. راحت باش

خدایی؟؟؟ والا همه روشنفکرها زدن منو که آره چرا زندایی آدمو پیر میکنه

یعنی میرن سوپری خرید میگن تقی جون پنیر میخوام

اونم میگه گل نرگسم تو قفسه خودت بردار

به عموی شوهراشون میگن رضا جون

هر سخن جایی و هر تقطه مکانی دارد

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

حالا ناراحت شده یعنی؟؟ میدونم صمیمیت هست زهراجون اما به هرحال دوست دارم کلمه زندایی رو چون نه خاله م ...

برای اسم دخترت به شوهرت بگو نورا یا مبینا تو فارسی هست نورا از نور میاد و مبینا جزو اسم های قدیمی فارسی هست البته هر دوش اسم مذهبی هم هست که خودت دوست داشته باشی 

نرگس و مریم و کوثر و ... رو هم به شوهرت پیشنهاد بده بگو بین اش یکی رو انتخاب کن

بهش بگو اسم اش باید اصیل باشه نه از این اسم ها که مد میشن و زود از مد میفتن

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/

یعنی میرن سوپری خرید میگن تقی جون پنیر میخواماونم میگه گل نرگسم تو قفسه خودت برداربه عموی شوهراشون م ...

خخخ والا خداوکیلی خودم با دخترخاله های شوهرم ازم ۸ سال بزرگ ترن یا دختر خاله بهناز یا بهناز خانم میگم . حالا به اون گه ۶سال کوچیک تره میگم مثلا رقیه جون حالا اخلاقم اینه دیگه 

پس دغدغه مزخرفات چرا داری

ببین بلوغ مراحلی داره الان توی کلیات و اکثر جزییات عاقل و بالغی

و به سنت عالیه

اما تو برداشت و حرف دیگران نابالغی و دغدغه دیدگاه دیگران نسبت به خودتو داری البته خوبه ولی نه الکی

به امثال شماها میگن شخصیت خود ساخته یا کاریزماتیک و این عالیه

اما توجه زیاد به نظر دیگران داری و این مثل یه سوراخ تو بدنه کشتیه

با مردم عادی هرگز مشکلی برات پیش نمیاد

اما اگه یه شخصیت کاریزماتیک بد ذات و بدجنس با کمی هوش بالاتر از خودت به تورت بخوره خودت و زندگیتو نابود میکنه میتونه یه همسایه یا فامیل یا جاری یا زن داداش یا دوست یا همسفر یا .... باشه

پس مجبوری خودتو اصلاح کنی و دغدغه بیمار گونه نظر مقابل رو درست کنی

نمیدونم متوجه شدی یا نه

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم