2777
2789

دوستان فاینالی ، ۷ روز شد که پروفایل و پیج و … اون دوستم رو چک نکردم و با اینکه خیلی تحت فشارم ولی خب این ی پیشرفته دیگه مگه نه؟😭

موهام سفیذ شذ تهشم نفهمیدم اون ادم منفعت طلب بود یا جدی دوسم داشت! چرا یهویی دوستیمون تموم شد؟

اصن چرا ی ادم بی ارزش باید باعث بشه شب بیدار بمونممم.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به دوستا اهمیت ندیدبه پارتنرم همینطورکلا به آدما اهمیت ندید ، میان و میرن دیگه

این دور از انصافه

من برای اون ادم تایم و انرژی گذاشتم!

نمیشه ادم هر وقت خواست بیاد ، هر وقت عشقش کشید بره که

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
این دور از انصافهمن برای اون ادم تایم و انرژی گذاشتم!نمیشه ادم هر وقت خواست بیاد ، هر وقت عشقش کشید ...

الان تو بهش فکز میکنی و ذهنت درگیرشه ، اما کی اهمیت میده؟ برای کی اهمیت داره که تو ذهنت درگیره؟ آدما همینن ، یا باید پذیرفت و یا ضربه دید ، اون شاید حتی از ذهنشم نگذری ، پس چرا ذهن و انرژی و تایم گران بهات رو درگیر اون کنی؟

تنبیه و جوابت برای کاری که کرده ، اینه که دیگه نه براش تایم میذاری نه هیچ چیز دیگه ای ، تنبیه ات اینه که از خودت محرومش میکنی‌دیگه در همه صورت ، اون با اینکارش به تو ضربه ای نباید بتونه بزنه ، صرفا لیاقت خودشو نشون داده