2777
2789

من خانواده پدریم کلا مردا دوست دارن دستور بدن 

مخصوصا این عموم 

با زن عموم خیلیییی خوبم مثل دو تا رفیقیم با عمومم راحتم تقریبا 

ولی عموم خیلی اذیتش میکنه میگه این کارو بکن اون کارو نکن اگر زن زندگی بودی اوضاع مالی من خوب بود و ...‌ 

زن عموم ب این خوشگلی ک بدون هیج عملی و آرایشی همه ازش میپرسن دکتر بینیت کی بوده گیر عموی ‌..... من افتاده 

لعنت به مادربزرگم با این تربیتش ک روزی هزار بار بیشتر از قبل ازش متنفر میشم‌

داشتیم تو اتاق با زنعموم حرف میزدیم یهو داد زد فلانی بیا پاهامو ماساژ بده زن عموم گفت ی چند دقیقه دیگه میام یهو با صدای بلند تر و ی فحش گفت بیا گفتم فلان فلان شده😐دیدم زن عموم بغض کرد  سرخ شد منم با صدای بلند گفتم همینطوری بخواب مگه نوکرته؟چرا داداشا همتون فکر می‌کنید زناتون هر چی شما بخوایین باید بگن چشم؟؟دیگه چیزی نگفت عموم خوابید

چند وقت پیشم سر سفره کلی مهمون بود پسر عموم یکم گریه کرد خیلی بد زد توی سر زنعموم و داد زد سرش ک اگر مادر بودی پسرت سر سفره گریه نمی‌کرد بگه غذا نمیخورم فکر کنید جلوی ۱۷ نفر ادممممم😐💔

وقتی رفت توی حیاط منم بعدش رفتم گفتم ببینم دفعه دیگه توی جمع زنتو کوچیک میکنی منم تو اون جمع باشم فلانی ک میترسه ازت جوابتو بده ولی خودم همون لحظه ی جوابی میدم نتونی بعدش حرف بزنی دیگه چیزی نگفت بازم

وقتی اعصابم خورد میشه و میبینم یکی انقدر ب زنش بی احترامی میکنه بهم میریزم با بابای خودمم همیشه بحث میکنم ک اگر مامان من حرفی نمیزنه فکر نکن خیلی خوبی و بزرگی

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد.متعهد❤️✨️

خوب کردی دختر

الان اگر راحت باشم دستم باز باشه میرم مادربزرگمو تو خواب خفه میکنم 

هنوز ک هنوزه تنها حرفش اینه ک مرد هر چی میگه زن باید بگه چشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چقدر اختلاف سنی دارین؟ 

کار خوبی کردی 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
الان اگر راحت باشم دستم باز باشه میرم مادربزرگمو تو خواب خفه میکنم هنوز ک هنوزه تنها حرفش اینه ک مرد ...

عزیزم تربیت مادر بزرگت به کنار اما آیا این افراد مگه تو اجتماع زندگی نمیکنن نمیبینن؟پس نمیشه همه چیزو به تربیت ربط داد

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

اینکه میگی زنعموت مثل رفیقته جای خود ولی کاش تو خودتو قاطی نمیکردی

خیلی کلا با هم اوکیم 

زن عموم جرعت نداره ی کلمه حرف بزنه مامانمم همینطور 

وقتی می‌بینیم دارن نابود میشن شوهراشون هم دستور میدن اینا باید بگن چشم اعصابم بهم میریزه

عزیزم تربیت مادر بزرگت به کنار اما آیا این افراد مگه تو اجتماع زندگی نمیکنن نمیبینن؟پس نمیشه همه چیز ...

درسته 

ولی وقتی پدر من تا ۲۷ سالگی خونه مادرش بوده مادرش پرش کرده چند باری ب داداش کوچیک منم گفته .‌‌...

بابام شاید باورت نشه ولی دکترا داره و استاده‌،ولی فقط بیرون خوبه خونه افتضاحححح

اینکه میگن تعطیلات شعور و شخصیت میاره اشتباهه خیلی

تجربه نشونم داده بهتره خودتو قاطی نکنی اخرش اونا زنو‌شوهرن و ممکنه همه چی یه روزی سر تو بشکنه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵