2777
2789
عنوان

کیا خانواده ی سالمی ندارن

463 بازدید | 30 پست

من مجردم ۲۷‌سالمه پدرم زندگی عممون رو جهنم کرده با دیوونه بازی هاش حرمت نذاشته یعنی انقدر ناراحتی به وجود اورده بچه هاش هم احترام اش رو نگه نمیدارن چیکار کنیم خسته شدم یعنی قشنگ با روان ادم بازی میکنه شاغل هم نیستم درامد ندارم واقعا خسته ام کرده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پدر منم ادم بی خودیه چقدر دختر خونه بودم عداب کشیدم روز به روز هم بدتر همه بچه هاش ازش فراری اند فقط برادرم نتونست ازدواج کند که کردش زیر خاک

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
پدر منم ادم بی خودیه چقدر دختر خونه بودم عداب کشیدم روز به روز هم بدتر همه بچه هاش ازش فراری اند فقط ...

خوشبحالت باز تو ازدواج کردی دعا کن من ام ازدواج کنم راحت شم

واقعا ادم بی فکری هست نمیدونم چیکار کنم

فقط فکر زندگی خودت باش هرچی بدرد آینده میخوره درس کار هنر ازدواج  بجای غصه خوردن ببین برادر من هیچ کاری برای خودش نکرد فقط غصه خورد و تا دم مرگ منتظر بود پدرش درست بشه آخر از غصه وبا هزار آرزو رفت زیر خاک پدرش حتی سنگ قبر براش نمیزاره

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

تنها راهت اینه درس بخونی مستقیم یه کار خوب پیدا کنی

یا به قول خودت با یه به درد نخور ازدواج کنی

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...