2777
2789
عنوان

نمک رو زخم هم نباشبم پیرو تایپک پربازدید مانتو

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 23 پست

شانس استارتر اون تاپیک 

هرچی عقده ای که دلش از خواهر شوهر خودش پر بود تو تاپیکش آنلاین بودن

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا ولش کن.همه مرده همینن.

آره واقعا. اکثرا سیاست ندارن. خیلی کم پیش میاد بلد باشن مدیریت کنن

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

حالا دروغ هم باشه ۹۵ درصد خانم ها اینه اخلاقشون انگار شوهرشون را خریدن و باید تمام و کمال مال اون خا ...

دیگه اگه شوهر هم عزت به خانوادش بذاره اونا هم متقابلاً عزت و احترام میذارن حالا نه که فقط مالی باشه شده کلامی یا کمک فکری یا کاری انجام میدن همه رابطه ها دو طرفه هست 

اگه کسی اعتراض می‌کنه هم شاید شوهرش برای خودش یا زندگی شخصی کم بذاره با این که داره  باعث اعتراض میشه یا اون خواهر شوهر کاری کرده چزونده طرف رو 

یا بعضی مردا بین خانواده خودشون وخانمشون فرق میذارن مثلا اگه خانمش بخواد برای مادر خودش کاری کنه نذارن 

هیچ وقت یک طرفه نمیشه قضاوت کرد تا چیزی نباشه کسی گارد نمیگیره 

ولی چیزی که مشخصه اینه که پسره توانایی اداره زندگی نداره. نه بلده رابطه زن و خانوادشو مدیریت کنه. نه ...

کاش اقلا به دختر مردم بگن دنگی پول انگشتر نامزدی رو دادن شاید یه تجدید نظری کنه البته تا الان باید فهمیده باشه نامزدش خسیس وبکن هست 

دیگه اگه شوهر هم عزت به خانوادش بذاره اونا هم متقابلاً عزت و احترام میذارن حالا نه که فقط مالی باشه ...

والا که سخته مدیریت کردن رابطه ای که چند تا خانم هست داخلش.بخاطر همینه که بیشتر خانوادها با پسر و برادرشون قطع رابطه یا کمتر ارتباط میگیرن.مرد بیچاره خسته میشه از دست خانم ها و همون تنهایی را ترجیح میده.امان از دست خانم ها

والا که سخته مدیریت کردن رابطه ای که چند تا خانم هست داخلش.بخاطر همینه که بیشتر خانوادها با پسر و بر ...

نه آخه این اگه تایپیکش گیریم راست باشه چون اول نگفت پول خودم بوده بهش که حرف زدن گفت مال خودم بوده قرض دادم 

حالا مورد اینا کلن از ریشه مشکل داره که پسر عرضه خرید انگشتر نداشته یا عرضه پس دادن پول خواهرش رو دیگه مدیریت رابطه پیشکش