2777
2789
الان تحت نظر محولاتیه اون میگه من نمیدونم بچه شما چشه باید صبر کنی

براتون صلوات فرستادم ایشالا سالم و سلامت باشه بسپار ب خدا..گرچه آروم بودن برا مادر سخته...امید ب خدا

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 

به نظرم خیلی پیگیر با‌ش که  مشکلش بفهمی بعضی مریضی ها یه دوره طلایی برا درمان  داره  اگه زود فهمیده بشع بچه  اصلا به مشکل نمیخوره در اینده

خداهست  خیلیم هست بسیار نزدیک نزدیکتر از رگ گردن 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان تحت نظر محولاتیه اون میگه من نمیدونم بچه شما چشه باید صبر کنی

ان شاءالله خوب میشه

حتما شیرازم درمانگر طب اسلامی خوبی داره تحقیق کنین پیش بهترینشون برین

اما اگه کسیو پیدا نکردین تلفنی از دکتر اراسته نسخه بگیرین و ازشون بپرسین اگه شیراز نماینده ای رو میشناسن معرفی کنن 

دکتر اراسته پارسال دعوت شد تلوزیون مناظره با دکتر کردافشار

دوست داشتین سرچ کنین مناظره رو با دقت نگاه کنین اگه دلتون قرص شد که با طب اسلامی درمان کنین بگید شماره منشی شون بفرستم

به نظرم خیلی پیگیر با‌ش که مشکلش بفهمی بعضی مریضی ها یه دوره طلایی برا درمان داره اگه زود فهمیده ...

من از ۳ ماهگی پیگیرم میتونم بگم بهترین متخصص ها شیراز بردمش اما جوابی نگرفتم 

حتی از بیمارستان اردیبهشت شیراز شکایت کردم برای فلج مغزی گفتم شاید چیزی دستگیرم بشه هنوز جوابی نگرفت ...

حتی اگه این مورد هم باشه نگران نباشین درمان میشه شاید کمی زمان بر باشه اما درمان میشه یکی از دوستان داروهای طب اسلامی برا دخترش استفاده کنه میگه بلعیدنش بهتر شده کمی صداهای بیشتری ادا میکنه و......

حتی از بیمارستان اردیبهشت شیراز شکایت کردم برای فلج مغزی گفتم شاید چیزی دستگیرم بشه هنوز جوابی نگرفت ...

ان شاء الله به حق این شب های قدر  بچتون کاملا خدب بشه  و دل شمای  مادر اروم بگیره 

واقعا. مادر بودن خیلیییی سخته خیلی 

من خودم دخترم  دوبار سیاه شد بردم یه متخصص مغزو اعصاب  نوار گرفت گفت تشنجه وقتی یه ماهش بود بخدا من هنوز بعد اون قضیه روانیم. تازه چه داروها که به دخترم نداد. ولی وقتی بردمش پیش یه متخصص بهتر و اینا بعد نوار مغز فهمید کلا اون نوار مغز اشتباه بوده  و  اون دکتر تشخیصش اشتباه بوده و گفت اصلا دیگه اون داروهارو ندی  بعد ها فهمیدم دخترم شید تو ریش میرفته اینطوز  میشده  ولی من هنوزم از اون دوران  حالم خیلی بده و از نظر روحی روانی مردم فقط خدا و امام زمان  کمکم کردن 

ان شاء الله به حق این شب های قدر بچتون کاملا خدب بشه و دل شمای مادر اروم بگیره واقعا. مادر بودن ...

واقعا سخته مادر بودن با اینکه خیلی زیاد بچه دوست دارم ولی گاهی میگم خدایا همین دوتارو حفظ کن دیگه بچه نمیخوام 

منم پارسال بچم مریضی سختی گرفت روزای خیلی سختی بود اما  بخیر گذشت همیشه میگم من یه مرده ی متحرکم و اینم بگم که تا عمر دارم مدیون طب اسلامی هستم

ان شاء الله به حق این شب های قدر بچتون کاملا خدب بشه و دل شمای مادر اروم بگیره واقعا. مادر بودن ...

اخی دقیقا منم اشتباه کردم بردمش پیش دکتر پگاه کتیبه تشخیص تشنج داد روی نوار مغزش اما به اشتباه توی سن ۳ ماهگی داروی اعصاب بهش داد منم ازش شکایت کردم 

واقعا سخته مادر بودن با اینکه خیلی زیاد بچه دوست دارم ولی گاهی میگم خدایا همین دوتارو حفظ کن دیگه بچ ...

دقیقا من دقیقا  شبانه روز یک ساعت نمیخوابیدم فقط مدام گریه میکردم تازه هم زایمان کرده بودم  کلا  شب و روزم یکب شده بود   سر همین نفهمیدم دخترم کی بزرگ شد ولی جرات اوردن بچه دیگه ندارم. دیگه اگه بچه بعدی هم اینطوری حاشیگیه داشته باشه بی شک عمرم تموم میشه