2777
2789
عنوان

علت خرابی رحم 😂😂😂

154 بازدید | 16 پست

من از ۳۰ اسفند علائم پریودی و ترشحات قهوه ای قرمز داشتم ولی کم

هی کم و زیاد میشه

امروز هفتمه مثل روز اول و دوم خون ریزی دارم

چرا این شکلی شدم 

خراب شده؟ با بخاطر فصله

یادش رفته قطع کنه خون ریزی رو🥲

قرص هورمونی مصرف نمیکنم 

مجردم

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

کیست نداری؟

https://daigo.ir/secret/11139479415 رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تعمیرگاه لازمی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید
کیست نداری؟

اطلاعی ندارم😔

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

خراب🤣 من فکر کردم منظورت چیز دیگه ای

والا بندازمش جلو سگ راحت شم😔

باورت میشه منم دو سه روزه اینطوری شدم؟! اتفاقا داشتم فکر میکردم از چیهشما احتمالا پریودت از امروز شر ...

اره لکه بینی وحشیانه ای بوده با درد فراوان هر روز دارم مسکن میخورم روزی ۳ تا 😕😔

حالا به متخصص بگو ببین چی میگه

رفتم دکتر ولی زیاد حاذق نبود 

تشخیص نمیداد ۴ تومن آزمایش و سونو نوشت نرفتم فعلا بیکارم😔

رفتم دکتر ولی زیاد حاذق نبود تشخیص نمیداد ۴ تومن آزمایش و سونو نوشت نرفتم فعلا بیکارم😔

انشالله درست میشه

گاهی به خاطر استرس و...نامنظم میشه

سنت کم نیست؟

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
انشالله درست میشهگاهی به خاطر استرس و...نامنظم میشهسنت کم نیست؟

۲۵ سالمه 

اره استرس عصبانیت شدید آزار روحی میبینم سر شرایطم اعصابم آروم نیس اصلا