2777
2789
عنوان

ی خاستگار دارم با این شرایط قبول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 107 پست

دوست داری معلم باشه ماهی ۱۵تومن بگیره هشتت همیشه گرو نهت باشه؟!🤣

شرایطش خوبه

ببین اخلاق و شخصیتش چطوره

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بستگی به ملاک خودت داره ولی به این هم فکر کن که کارمند موقعیت اجتماعی داره ولی شرایط مالیش رو همه میدونیم دیگه

اختلاف سنی هم بستگی داره به روحیاتش 

ممکنه روحیاتش در حد خودت باشه 

اگه جلسات آشنایی رو طولانی تر کنید و تحقیق به خصوص از دوستاش انجام بدید خیلی خوبه

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

دو سه بار ببينش باهاش حرف بزن اگه با تفكر و شخصيتش مشكلي نداري خوبه

تفاوت سني هم مشكلي نيست منتهي تو دهه ٨٠ ي هستي و اون پسر ريسك كرده با دختر ٢٠ ساله دهه ٨٠ ي ميخاد ازدواج كنه ريسكش برا تو نيست 😄 

۱۲سال مال من ۱۴سال پشیمونممم دوس ندارم سن بالا 

تاثیر میزار تو ظاهر 

فک کن تو ۴۰اون ۵۲

تو ۵۲اون ۶۴

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

ببین خیلی چیزایی مهمتر هست که ما نمیدونیم

باید رفت امد کنید برید مشاوره باهم

بعدم شغلش خوبه 

بیل پول داره

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید
الان معلم موقعیت اجتماعیش خوبه اون خوب نیست😂😂😂😂😂حرفا میزنیا معلمی ک درامد یا وجهه اجتماعی خاصی ...

معلم وجهه ی اجتماعی خاصی نداره?

شاید حقوقش پایین باشه ولی ابرو داره 

اگر معلم ها نباشن کی به بچه هاتون درس میده?

تو ایام کرونا دودقیقه بچه هاتونو تحمل نمیکردین 

اول فکر بعد حرف 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

[QUOTE=376765980]اقااا عکس جهیزیه گذاشتم بیایید تاپیک آخرم نظر بدین اسی انشالله خوشبخت شی تاپیک 

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

منظورش تحصیل کردست

داره میگه لیسانس داره تازه معلمی همش کارورزیه درسیم نمیخونن مث بقیه

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید