2777
2789
عنوان

صابخونه ام برام دسته گل داده با کارت هدیه نمیدونم منظورش چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2865 بازدید | 73 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارتم گذاشته نوشته عزیزم عیدت مبارک اینو کجای دلم بذارم

😐گرفتیمون دیگهههه؟؟؟؟ 

نگی به شوهرت خودش پیدا کنه فکر میکنه دوسپسرت برات فرستاده

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید

کجا گذاشتی حالا اون دسته گل بزرگ رز قرمزو که شوهرت ندیده؟

زندگی متاهلی با این پنهان کاری ها سخت میشه ها، اون بنده خدا هم منظوری ندلشته، نمیتونسته پشت در کشیک بده که کی همسرتون خونست گل بیاره براتون، انقدر بدبین نباشید

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

عزیزم‌حتما به همسرت بگو جتی بنظرم یه وعده غذا یا یه شیرینی دسری چیزی درست کن بده همسرت بگو تلافی دسته گل ببره بده به صاحب خونه و ازش تشکر کنه ک اونم‌اگر خدای نکرده به نیت بدی اورده بفهمه تو به همسرت میگی همه جیزو‌ حتماااا به همسرت بگو شاید به نیت بد نیاورده باشه بعدا در موردش با شوهرت حرف بزنه شوهرت ناراحت بشه دلخوری پیش بیاد

از همسرتون پنهان نکنین

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
یکم مخش تاپ داره چی تو سرش نمی‌دونم

باور کن مخش تاب نداره، انقدر درگیر چرت و پرتهای فضای مجازی نباش، همه مردها هول و مریض نیستن، بعضیا ذاتا مهربان و خونگرمن، انقدر تو مجازی میگن که همه مردا هولن که ما خانوما یک حس لعبت بودن و آنجلینا جولی بودن تو وجودمون زنده شده که همه عالم تشنه و شیدای ما هستند، نه والا، بشینین زندگیتونو کنید ازین خبرا نیست

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃