2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد ناخن بکارم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1778 بازدید | 121 پست
چرا مگ‌چیشد

یه ناخنایی هست با مواد کاشت طبق سلیقه خودتون و اندازه ناخناتون ساخته میشه،من سفارش دادم از سایت راسا،اصن معلوم نمیشه که کاشت نیس،ضرر هم نداره.

فقط اینکه شماکه مقیدی رعایت کنی جلوی نامحرم هم باید رعایت کنی💐 

می‌خوام ستفادشون بکنم ببینم خوبه یا نه

یه سوال بی ربطشما با رژیم کنونی موافقی؟

ادامه پست قبلیم

وقتی امام دوازدهم غایب میشن جامعه نیاز به رهبر داره و این رهبر پاک ترین فرد جامعه باید باشه.

حقیقت من رهبر فعلی رو به عنوان رهبر اسلام قبول دارم چون خیلی راجع بهشون تحقیق و بررسی کردم که اصلا نمی‌خواستن رهبر بشن اهل کار و تلاش و مطالعه بسیار بودن و وقتی توسط مجلس خبرگان انتخاب میشن سعی داشتند قبول نکنند و دیگه به سختی راضی شون میکنند.

و الان هم هر روز با قشری از مردم صحبت و جلسه دارن تا از نزدیک در جریان مشکلات افشار خاص باشن‌.

البته ایشون دولت و مجلس نیستن و فقط میتونن به مسئولان دولت و مجلس تذکر بدن و باهاشون صحبت و راهنمایی شون کنند.

راجع به برگزار شدن انتخابات و از بین رفتن رژیم پادشاهی تو ایران هم بگم که خیلی خوشحالم...

یکسری مطالب راجع به مادر شاه و خود شاه و زنش و خواهر و برادرهاش خوندم که چقدر هر کدوم مشکلات داشتن و برخی شوم چقدر فاسد و بلای جامعه بودن و تا آخر عمر در راس قدرت بودن و می‌تونستن هر چقدر می‌خوان سواستفاده کنند.

اما در حکومت فعلی هر مسئول دولت یا مجلس طبق قوانین نهایت ۴ سال در راس حکومت هست و اگر مردم ازش راضی بودن تهش ۸ سال در راس هست و حتی اگر آدم بدی باشه نمیتونه بیشتر از این سواستفاده کنه از قدرتش،

در پایان مسیولیت همه مسئولین هم اموالشون مورد بررسی قرار میگیره که نسبت به روز اول مسئولیت چقدر اموال شون اضافه شده و از چه راهی 

و اینکه برخی مسئولان دادگاهی و حتی زندانی میشن به خاطر همین بررسی های مالی هست.

بقیه اش پست سوم در ادامه میگم 

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بزار یه چیز دیگه هم بگم که سم خونت قشنگ بره بالا😂در حالی که روزه ام حجابمم کامل نیست کراپ کتم میپوش ...

دختر خوب به خاطر لجبازی با برخی کاربران، توجه خدا رو از خودت دور نکن...

اگر امشب سردرد بگیری و بری آزمایش بگن سرطان مغز داری هیچ کدوم از این کاربران و هیچ کس تو دنیا کاری از دستش بر نمیاد .

فقط خود خدا هست که اگر بخواد به عمرت اضافه می‌کنه و اگر نخواد دیگه مهلت نمی‌ده و عمرت تموم میشه..‌.

پس فقط و فقط با اصل کاری یعنی خدا رفیق باش و به خاطر خودش نماز بخون و روزه بگیر و نجیب و باوقار تو اجتماع حاضر شو 

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/

دختر خوب به خاطر لجبازی با برخی کاربران، توجه خدا رو از خودت دور نکن...اگر امشب سردرد بگیری و بری آز ...

من رابطه ام با خدا خوبه واقعا

در ضمن تو شهر ما کوچه به کوچه شهرو بگردی یه نفر چادری پیدا نمیشه چادری اینا بشم بدتر انگشت نما میشم

میشه 

بلهزحمت کشیدی این همه تایپ کردیممنون🌷

پست سوم راجع به حکومت در ادامه دو پست قبلیم....

حالا شما ببین رهبر خوب باشه و مسئولان هر چند سال تغییر کنند که نتونن برای خودشون مافیا درست کنن و بدونن دوره مسیولیت زود تموم میشه و باید در پایان دوره جواب مردم رو بدن....

بازم کافی نیست...

رهبر وقتی انقلاب شد گفتن ما فقط انقلاب کردیم اما هنوز دولت و جامعه اسلامی و انقلابی نداریم....

چرا؟

چون جامعه خیلی مسائل و مشکلات و زیر مجموعه ها داره و حتی یکیش اسلامی و انقلابی و مردمی کار نکنه کل سیستم دچار آسیب میشه....

مثل یک هواپیما که حتی اگر فقط یک شیشه کوچکش در ارتفاع بالا بشکنه اکسیژن کل مسافران هواپیما دچار مشکل میشه....

و اینکه همه مردم و همه مسئولان خوب باشن و کل جامعه و دولت اسلامی باشه هم میشه مدینه فاضله که موقع ظهور امام زمان اتفاق میفته و اینکه زودتر اتفاق بیفته خیلی سخته چون هیچ دزد و رانت خوار و شایعه پراکن و سواستفاده گری نباید در جامعه باشه...

بقیه اش پست چهارم

چقددد منیببین من فقط نظر خودمو میگم بازم خودت صلاح میدونیمن میکارم همه ی واجبات دینیم هم سرجاشهچون ب ...

ببین هیچ خانمی از زیبایی بدش نمیاد اوکی؟!

شما داری یه کاری رو واسه خدا انجام میدی، حالا داری گژدار و مریز انجامش میدی!

مانعی ایجاد کردی که آب وضو و غسل به همه جای بدنت نرسه

این یعنی سمبل‌کاری!

خودت خوشت میاد کسی کاری برات انجام میده، با سمبل کاری انجام بده؟!

خودت کاری که کسی بهت سپرده رو با سمبل‌کاری انجام میدی؟!

چرا شأن خداااااااا رو اینقدر میارید پایین و تصور میکنید هرکاری انجام بدید خدا مجوزش رو داده؟!

حتی برای بنده‌اش اینجوری نمی‌کنید....

اگر خدا عادل هست مطمئن باش نماز و روزه اون خانمی که به خودش مشقت داده و از خیر کاشت و اینجور چیزها گذشته رو با نماز و روزه شماها که هرمدلی دوست دارید دین رو تفسیر میکنید ، در یک کفه ترازو قرار نمیده ، که اگر بده عدالتش رفته زیر سوال....

اون خوابت هم از روی فکر مشغولی بوده که آیا باطل هست یا نه

نترس بهت وحی نشده🤣

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

من رابطه ام با خدا خوبه واقعادر ضمن تو شهر ما کوچه به کوچه شهرو بگردی یه نفر چادری پیدا نمیشه چادری ...

چادر مهم نیست 

میتونی مانتو یا عبا جلو بسته بپوشی و موهات هم همش زیر شال و روسری باشه و آرایش ات هم در حدی باشه که جلب توجه نکنه.....

وقتی خدا رو دوست داریم به دستورات اش که همش برای سالم موندن جسم و روح خودمون و جامعه است هم باید توجه کنیم.

بحث حجاب به خاطر تفاوت زن و مرد هست.

انسان ها برای سالم موندن خودشون و جامعه بعد از رسیدن به سن ازدواج ، ازدواج میکنن، خداوند زن رو ضعیف تر اما جلوه گر آفریده و مرد رو قوی اما محتاج...

مردها با نگاه کردن تحریک میشن و حتی اگر مرد سرکش و مغرور باشه وقتی زنش تو خونه آرایش و جلوه گری برای شوهرش بکنه مرد اون موقع تحریک و ضعیف میشه.

همین نکته آقایون رو خانوم ها درست ازش استفاده کنن میشه سیاست های زنانه مثلا خانوم وسیله ای لازم داره تو شرایط خوب وقتی تیپ و آرایش مناسب برای همسرش زده بگه مرد معمولاً قبول می‌کنه چقدر تو نی نی سایت خانوم های خونه دار گفتن با سیاست کاری کردن شوهرشون خونه رو به نامشون زده...

حالا شما فکر کن یک مردی همسرش بیمار هست یا تو بیمارستان یا مسافرت هست و این مرد باید صبوری کنه تا همسرش به آغوش اش برگرده....

حالا این مرد تو خیابون زنی ببینه که تاپ یا کراپ یا شلوار تنگ و کوتاه یا هر لباس محرک دیگه ای پوشیده و آرایش داره،

این مرد حتی اگر اتفاقی چشم اش بیفته و تحریک بشه و مجبور به خیانت به همسرش بشه کی مقصر هست؟

خدا به خانم ها گفته جلوی مرد نامحرم بجز صورت و دست ها از مچ به پایین، 

کل بدنتون رو بپوشونید تا جامعه حفظ بشه

بلهزحمت کشیدی این همه تایپ کردیممنون🌷

پست چهارم...

حالا جامعه مشکلات زیاد داره و مردم برای حل مشکلات و اداره امور جامعه هر ۴ سال رئیس دولت و نمایندگان مجلس رو خودشون در انتخابات انتخاب میکنن اما بالاخره این انسان ها هم توان و قدرت محدودی دارن و اداره کشور خیلی سخت هست، با بودجه محدود بیت المال باید هم به بیمارستان های دولتی بودجه بدن هم به همه معلمان مدارس دولتی که حدود ۹۰ درصد مدارس کشور رو تشکیل میدن حقوق بدن هم به همه دانشگاه های دولتی بودجه بدن هم به همه کارمندان دولت حقوق ماهیانه بدن هم برای پایین نگه داشتن قیمت بنزین و نان و لبنیات و داروهای اساسی و برق و آب و گاز کلی سوبسید یا یارانه به شرکت ها و کارخانجات مربوطه بدن؛

و کلی مسئولیت دیگه...

حتی اگر همه مسئولان خوب باشن اما مثلاً به جای روزی ۱۸ ساعت فقط روزی ۸ ساعت کار کنند کلی مشکلات برای کشور پیش میاد چون حجم کار خیلی زیاده....

حالا این وسط برخی باقی مانده های پادشاهان پهلوی و قاجار و غیره با کلی پول از ایران رفتن و دلشون میخواد مجدد تو ایران حکومت پادشاهی بشه تا برگردن ایران و مفت بخورن و بخوابن و برای رسیدن به این هدف کلی شبکه ماهواره ای و فضای مجازی و فیلم و موسیقی و کلیپ و شایعه درست میکنن و علنی و غیرعلنی با حکومت فعلی می‌جنگن و کلی مردم رو تحریک به تظاهرات و اغتشاش و کار شکنی و ناهنجاری میکنن و ...

و کلی به مشکلات کشور اضافه میشه و اداره کشور سخت تر میشه 

درست میگین ولی این همه ادم میکارن حالا این بنده خدا همشو خونده یکماه نخونه خب

اگر تو همون یک ماه فوت کرد و غسال نتونست یا فرصت نکرد براش ریموو کنه و غسل میت اش بده تو اون دنیا روحش دچار سختی هست....

ممکن هم هست سالم بمونه اما تو همون یک ماه شیطان براش زیبا کنه لذت گناه رو و دیگه اراده ریموو کردن رو از دست بده،

خدا خودش شیطان رو آفریده در قرآن اش میگه...

(یا أیها الّذین آمنوا لا‌تتّبعوا خُطُوات الشّیطان و من یتّبع خُطُوات الشّیطان فانّه یأمر بالفحشاء و المنکر؛ ای مؤمنان! از گامهای  پیروی نکنید و هر که از گامهای  پیروی کند، (بداند) که او به زشتی و ناپسندی وا‌می‌دارد)

میدونی چرا میگن گامهای شیطان...

چون شیطان گام به گام انسان رو منحرف می‌کنه نه یهویی....

مثلا اول وسوسه میندازه کاشت انجام بده فقط یکبار ، بعد یکبار که انجام داد شیطان میگه حالا دیرتر ریموو کن خدا می‌بخشه نگران نباش بعد طرف با همون کاشت می‌ره سر کار و یه آقای خوش تیپ با دیدن ناخن هاش تحریک میشه و آروم آروم بهش نزدیک و باهاش هم صحبت میشه تا با هم دوست بشن و بعد با هم قرار حضوری بگذارن و بعد همسرش بفهمه و زندگی متاهلی اش هم نابود بشه ‌...

یه خانومی تو همین نی نی سایت از کاشت دفاع می‌کرد تاپیک هاش رو دیدم با شکم حامله با دوست پسرش قرار حضوری گذاشته بود و شوهرش فهمیده بود و گفته بود شاید بچه هم مال دوست پسرت باشه و این کلی زندگی اش به هم ریخته بود

اگر تو همون یک ماه فوت کرد و غسال نتونست یا فرصت نکرد براش ریموو کنه و غسل میت اش بده تو اون دنیا رو ...

جمله اخرتو قبول ندارم هرکی کاشت میکنه که با دوست پسرش فرار نمیکنه هر ده انگشت مثل هم نیست بنظرم یکم بدبین هستین من خودم نماز میخونم روزه میگیرم حدو دودمو رعایت میکنم ولی خب گاهی لاک میزنم این دلیل نمیشه که لذت لاک زدنم برسه به فرار کردن با یکی

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�