2777
2789

زخم معده دارم اضافه وزن لامصبم کم نمیشه از وقتی ماه رمضان شده فقط افطار میخورم یعنی همون شام کلی خونه تکونی انجام دادم یه روز هم بیکار نبودم شاید هرشب موقع افطار اندازه هفتصد کالری مصرف کردم بعدم آب و چای خوردم حتی چای سبز.. ولی انگار نه انگار دیگه خسته شدم میخوام اسلیو معده انجام بدم 😔 ولی زخم معده دارم عفونت هم داره معدم ورمم داره به نظر شما منو اسلیو معده انجام میدن برام و اینکه هزینه اسلیو معده آزاد چقدر میشه ؟قدم ۱۷۷وزنم۹۵

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کالریتو بکن ۱۰۰۰ تا لب ب قند نزن روزی نیم ساعت هم رقص امکان نداره لاغرنشی

وای به خدا هرروز رقص و ورزش کردم دهن روزه قند و شیرینی حذف کردم حتی روغن نریختم هیچی داخل غذا بیشتر غذاهای نونی مصرف کردم خسته شدم به خدا 😭

یه مشاوره و راهنمایی برو دکتر قشنگگگ برات توضیح میده و وضعیتت اوکی باشه قبول میکنه

مرسی گلم ♥️ 

وای به خدا هرروز رقص و ورزش کردم دهن روزه قند و شیرینی حذف کردم حتی روغن نریختم هیچی داخل غذا بیشتر ...

یجای کار میلنگه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

وای به خدا هرروز رقص و ورزش کردم دهن روزه قند و شیرینی حذف کردم حتی روغن نریختم هیچی داخل غذا بیشتر ...

ازمایش تیرویید بده

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

تیروئیدت مشکل نداره ؟ من به شخصه هیچ وقت دلم نمیخواد اسلیو کنم

آزمایش تیروئید دادم نرماله ولی سونوگرافی نوشته برام هنوز انجام ندادم 

آزمایش تیروئید دادم نرماله ولی سونوگرافی نوشته برام هنوز انجام ندادم

ازمایش تنبلی تخمدان هم بده