2777
2789
عنوان

يعني ميشه باردار باشم🥺

277 بازدید | 29 پست

روز 22سيلكم رفتم سونو فوليكول ٧بود اندومتر ١٠

ي هفته قبلش تخمدانم درد داشت فك ميكنم ازادسازي ميكرد حالا پنج روز از موعدم گذشته زير دلم درد ميكنه ترشح ندارم دستو دلم نميره بيبي چك بزنم اميدي ندارم🥺

با توجه به این‌که در روز ۲۲ سیکل سونو انجام دادید و فولیکول ۷ میلی‌متری بوده، به نظر می‌رسد که تخمک‌گذاری قبلاً انجام شده است (چون فولیکول در حال کوچک شدن بوده) یا این‌که در این سیکل تخمک‌گذاری قوی نداشتید. اما ضخامت آندومتر (۱۰ میلی‌متر) برای لانه‌گزینی مناسب است.

با تأخیر پنج روزه در پریود و درد زیر دل:

• اگر تخمک‌گذاری حدود یک هفته قبل از سونو اتفاق افتاده باشد، الان تقریباً در روز ۱۶-۱۸ بعد از تخمک‌گذاری هستید که بهترین زمان برای تست بارداری است.
  • نبود ترشحات لزوماً نشانه‌ای از باردار نبودن نیست؛ بعضی افراد در بارداری اولیه هم ترشح زیادی ندارند.
  • درد زیر دل می‌تواند هم نشانه‌ی نزدیک شدن پریود باشد، هم نشانه‌ی لانه‌گزینی یا تغییرات اولیه بارداری.

💡 چکار کنید؟
اگر استرس دارید، یک تست بارداری (بیبی چک) با ادرار صبحگاهی انجام بدید. اگه هنوز مطمئن نیستید، آزمایش خون بتا اچ‌سی‌جی (BHCG) دقیق‌ترین روشه. اگه همچنان پریود نشدید و تست منفی بود، شاید نیاز باشه با پزشک بررسی کنید که دلیل تأخیر چیه.

احساساتت رو درک می‌کنم، ولی تا وقتی که تست نزدی، هیچی قطعی نیست. شاید خبری خوش در راه باشه! 💕😊

تو با بی وفایی به خاکم نشوندی🥹منه ساده دل رو به غربت کشوندی🫢نمیبخشمت من ببین روزگارم🤒ببین از جدایی چه بر سینه دارم😪

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هروقت ۳ روز پریود نشدی بیبی چک بزن انشالله بارداری

عیدت مبارک😘بخواب نی نی بیادخواب میشه برات آرزو

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

با توجه به این‌که در روز ۲۲ سیکل سونو انجام دادید و فولیکول ۷ میلی‌متری بوده، به نظر می‌رسد که تخمک‌ ...

مرسي عزيزم از توضيح كاملت ممنونم انشاالله ك خبر خوبي باشه

مرسي عزيزم از توضيح كاملت ممنونم انشاالله ك خبر خوبي باشه

خواهش میکنم عزیزم😍

موفق باشی🌹

تو با بی وفایی به خاکم نشوندی🥹منه ساده دل رو به غربت کشوندی🫢نمیبخشمت من ببین روزگارم🤒ببین از جدایی چه بر سینه دارم😪

عیدت مبارک😘بخواب نی نی بیادخواب میشه برات آرزو

سال نو توام مبارک دوست گلم  سرشب خوابم برد موقع فوتبال  الان بیخواب شدم  😘😘

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من ك حاظرم انقد بي خابي بكشممم ولي ي دختر ناز داشته باشم

انشااله سال جدیددختردارم میشی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه