2777
2789
عنوان

يعني ميشه باردار باشم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا روز ۲۲ رفتید ؟ معمولا روز ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ میرن . مگه سیکلاتون چند روزه س؟ 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نوبت گيرم نميومد سيكل بعدي روزاي وسط ميرم...فوليكول هفت تنبلي تخمدانه دگ؟

باید وسط سیکل که رفتید بگن چند میله بالغ ترینش 

اگر تنبلی داشتید که چندین فولیکول ریز گزارش میشد 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

گفت چندين فوليكول ريز

پس تنبلی دارید 

اگر pcos  یعنی s اخری ننوشته پس سندروم تخمدان پلی کیستیک ندارید، فقط تنبلی خفیف دارید مثل من ، البته ماهانه فولیکول بالغ دارم 

براي تنبلي تخمدان چيكار كنم

اصلاح تغذیه و ورزش 

حفظ قند و شکر و شیرینی و خوراکی های مغازه ، چیپس و پفک و روغن کارخونه ای ، حذف فستفود و کنسرو و نوشابه و قهوه و چای و ..

مصرف عسل و سیاهدونه ، انواع شیره مثل شیره انگور یا ۴ شیره و دمنوش جای چای 

روغن مالی زیر ناف قسمت رحم و تخمدان ، بستن دور کمر برا گرم موندن رحم و تخمدان و .. 

همینا یادمه 

ورزش و چربی سوزی خیلی تاثیر داره

دقيقاا همينو نوشته بود شما بچه داري؟

نوشته pcos ? 

پس شدیده .. 

نه عزیزم ندارم همسرمم کم تحرکی داره داروها هم تاثیری نداشتن، ای وی اف اولم جواب نداد ☹️ دوتا جنین بیشتر نداشتم تخمکام بدرد نخورد زیاد 

نوشته pcos ? پس شدیده .. نه عزیزم ندارم همسرمم کم تحرکی داره داروها هم تاثیری نداشتن، ای وی اف اولم ...

من ده ماهه ازدواج كردم اصلا جلوگيري نداشتم ولي حامله نميشم خيلي نااميدم ديگ تحت نظر دكتر نشدم بعد عيد ميرم دكتر شايد درمان شم

عزيزم تو اين شبها حتما واستون دعا ميكنم صاحب فرزندشي شماهم منو دعا كنيد

با توجه به این‌که در روز ۲۲ سیکل سونو انجام دادید و فولیکول ۷ میلی‌متری بوده، به نظر می‌رسد که تخمک‌ ...

بيبي چك زدم مثبت شد😍

هنوزم ي شك كوچولو دارم انشاالله ميرم ازمايش ميدم