2777
2789
خدا۱۶کیلوازوزن من کم کنه بده به تو😅🤣من خودموکشتم از۷۴رسیدم به ۶۶ لاغریم نعمتیه مجردبودم ۴۲بودم راح ...

😂🥲 خیلی لاغرم میتونم از هر جایی رد بشم خوشبحال اونایی که تپلن حداقل یه امیدی دارن به لاغری ولی ما لاغرا هرچی بخوربم چاق نمیشیم جالب اینه گیاهخوار هم هستم

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید
😂🥲 خیلی لاغرم میتونم از هر جایی رد بشم خوشبحال اونایی که تپلن حداقل یه امیدی دارن به لاغری ولی ما ...

نه چاقی اصلاخوب نیست خیلی عوارضای بدی داره من بخاطرچاقی انواع مریضیا روگرفتم برعکس خیلی سخته لاغرکردن مخصوصاکسی مثل من اگه تنبلی تخمدان داشته باشه سخت لاغرمیشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه چاقی اصلاخوب نیست خیلی عوارضای بدی داره من بخاطرچاقی انواع مریضیا روگرفتم برعکس خیلی سخته لاغرکرد ...

منم تنبلی تخمدان دارم و اهمیتی به درمانش ندادم الان چند ساله بنظرت بعد از 10 سال دیر نیست؟یا حداقل 9

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید
چطور نمیبینید واقعا خیلی زیاده بلند قد و نسل جدید هم واقعا بلند قد تر و زیباتر و خوش اندام تر شدن

نسل جدید؟؟؟؟؟

والا نسل جدید از بس چهره هاشون پیره که اصلا قابل تشخیص نیستن.

حالا من ظاهر شهرای بزرگ که دیده میشه رو میگم، شاید جاهای کوچیکتر و پنهانتر فرق کنه

شاهد سیل عظیمی از بلند قامت های ایران و قد های بالای ۱۷۰ هستیم با وزن زیر ۶۵ پس آمار ها میانگین قد ۱ ...

یه بار تو یه سایت ایرانی که قد بازیگرای دنیا رو گفته بود دیدم قد نیکول کیدمن رو نوشته بود ۱۷۸

قد بهنوش طباطبایی رو نوشته بود ۱۷۴

یعنی این دوتا ۴ سانت تفاوت قد دارن🤣🤣

کلا ایرانی ها همین هستیم، معمولا با اغراق خودمون رو بالا میکشیم و با همون اغراق بقیه رو پایین میکشیم

چرا همه یا خیللللی بلندم یا کوتاه ،😁بنظرم قد خانوما تا ۱۷۰ اوکیع آقایون هم بالای ۱۸۰ خودم ۱۶۸ قد وز ...

اتفاقا قد خانما تا ۱۸۰ اوکیه و ایده ال ترین قدم از نظر جهانی بین ۱۷۰ تا۱۷۵🤗

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

بیشتر ببینید
نه فقط شما چند نفر دیگه همینجوری گفتن خودمون که انتخاب نکردیم قدمون ۱۷۰ یا بیشتر باشه درجا سیل متلکا ...

مثل اینکه ما حق این عزیزان رو خوردیم😬

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

بیشتر ببینید
من ۱۵۱ وزن ۳۹ دیدم اوخودااا

ارع خودمم دیدم بعد اینک کامنت گذاشتم😂😂

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
قشنگ با هر کلمه تایپ کردنشون حرص خوردنشون مشخصه😂😂😂

دقیقا😂یه جوری با خانمای قدبلند دعوا دارن انگار عامل همه مشکلاتشون ماییم🌚البته تا حدیم حق دارن،معمولا ما تو چشم تریم...

بیشتر ببینید
دقیقا😂یه جوری با خانمای قدبلند دعوا دارن انگار عامل همه مشکلاتشون ماییم🌚البته تا حدیم حق دارن،معمو ...

بعد که بهشون میگی انکار میکنن میگن نهههه من از قد خودم راضیم 

اگه راضی هستی جوجو🐛 داری به ما تیکه میندازی؟😂😂

چه جالب همه ۱۷۰ و بالای ۱۷۰ هستن😂

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
بیشتر ببینید