2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

167

40 بودم ولی مریض شدم خیلی لاغر شدم 

سن میتونبن خودتون ببینین 😂 تو اطلاعات کاربری

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید
بعضیا واقعا ۴۰کیلو ان😳

بله واقعا ...

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید
من ۱۷۵ام یه خواستگار دارم قدش نزدیک ۱۷۰ خونوادم اصرار اونا اصرار من باید چیکار کنم 😑😂😂😂

معیارت برای ازدواج قدوقیافه نباشه طرفت همین که وضعش خوب باشه واخلاقش وخانواده ش خوب وبافرهنگ باشن وآدم باشن ویه چهره معمولی داشته باشه کافیه شوهره من قیافه ش خیلی قشنگه ولی سگ پیشش شرف داره بی فرهنگ وبی اخلاق ترازخودش وخانوادش ندیدم عقایدشون واسه زمان قاجاره خودم معیارم برای ازدواج اخلاق خوب وخوش مشرب  وسنگین بودن طرفم بوداصلابه قدوقیافه وپول اهمیت نمیدادم ولی خوشگله بی اخلاق واخمووکم حرف نصیبم شددارم چندین ساله عذاب میکشم وتحمل میکنم قیافشم به دردزنای خیابونی که بهش چراغ سبزنشون میدن بدردخورد ،نه من.

16740 بودم ولی مریض شدم خیلی لاغر شدم سن میتونبن خودتون ببینین 😂 تو اطلاعات کاربری

خدا۱۶کیلوازوزن من کم کنه بده به تو😅🤣من خودموکشتم از۷۴رسیدم به ۶۶ لاغریم نعمتیه مجردبودم ۴۲بودم راحت بودم الان فقط توعذابم ولی وزنت برای قدت کمه حداقل برسون به ۵۵یا۶۰

شاهد سیل عظیمی از بلند قامت های ایران و قد های بالای ۱۷۰ هستیم با وزن زیر ۶۵ پس آمار ها میانگین قد ۱ ...

عزیزم الآن صد نفر اینجا نمونه کل خانمای ایران نیستن اینجوری با بغض و کینه میچتی

عزیزم الآن صد نفر اینجا نمونه کل خانمای ایران نیستن اینجوری با بغض و کینه میچتی

چرا با بغض و کینه باید چت کنم اخه😂 من از قدم راضی م وزنمم دوست دارم یکم بیشتر شه اتفاقا 

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

چرا با بغض و کینه باید چت کنم اخه😂 من از قدم راضی م وزنمم دوست دارم یکم بیشتر شه اتفاقا

نه فقط شما چند نفر دیگه همینجوری گفتن 

خودمون که انتخاب نکردیم قدمون ۱۷۰ یا بیشتر باشه درجا سیل متلکا رو روانه میکنن

آپشن محسوب میشه اما باعث افتخار نیست