2777
2789
عنوان

فیک یه چیز گرون و بگیری ضایعس❔

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیخوام نفهمن که میدونم میفهمنمیگم یجوری به نظر میاد یا طبیعی

یجوری😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
قطعا همه برند پوش نیستن ک بخوان گیر بدنمسخره کننولی این یکی چون معروفه میگم

برند باز نیستن 

چون معروفه و میشناسن 

اگه سطح مالیت نمیرسه میفهمن خب

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
برند باز نیستن چون معروفه و میشناسن اگه سطح مالیت نمیرسه میفهمن خب

بله منتها بحث من این نیست ک نفهمن

فهمیدنم فهمیدن

میخوام بدونم اگ بفهمن عادی برخورد میکنن تو ذهتشون یا نه

❤️... کاش لایک نکنی 

بله منتها بحث من این نیست ک نفهمنفهمیدنم فهمیدنمیخوام بدونم اگ بفهمن عادی برخورد میکنن تو ذهتشون یا ...

شاید بگن میخواد بگه من برند دارم یا دور از جون عقده ایه اینا

نمیدونم هرکی تو ذهنش ی فکر میکنه

بیشتر ببینید
شاید بگن میخواد بگه من برند دارم یا دور از جون عقده ایه اینانمیدونم هرکی تو ذهنش ی فکر میکنه

پس برم یه ساعت معمولی سفید بگیرم دیگ تا اینکه یه برند لوکس الکی زده باشه

❤️... کاش لایک نکنی 

واقعا داشتن پوشاک و وسایل اصل و برند توی ایران با این شرایط اقتصادی مضحک و مسخره هست..تعداد انگشت شماری براشون مقدوره..پس بنظر من مشکلی نداره هر کسی به اندازه وضعش هزینه می‌کنه دیگه