2777
2789
عنوان

فیک یه چیز گرون و بگیری ضایعس❔

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 43 پست
پس برم یه ساعت معمولی سفید بگیرم دیگ تا اینکه یه برند لوکس الکی زده باشه

اره خوشگلم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
واقعا داشتن پوشاک و وسایل اصل و برند توی ایران با این شرایط اقتصادی مضحک و مسخره هست..تعداد انگشت شم ...

بله منتها بحث من این نیست ک نفهمن یا فکر کنن من ساعت برند دارم الکی

فهمیدنم فهمیدن

میخوام بدونم اگ بفهمن عادی برخورد میکنن تو ذهنشون ی ا نه

❤️... کاش لایک نکنی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بله منتها بحث من این نیست ک نفهمن یا فکر کنن من ساعت برند دارم الکیفهمیدنم فهمیدنمیخوام بدونم اگ بفه ...

نه فک نمیکنم فکر جالبی کنن میتونی بجای فیک یه برند با قیمت نجومی یه برند ارزون بگیری

بله منتها بحث من این نیست ک نفهمن یا فکر کنن من ساعت برند دارم الکیفهمیدنم فهمیدنمیخوام بدونم اگ بفه ...

نه خیلی کار قشنگی نیست

بهترین کاری که این مواقع میشه کرد ااینه که

یه ساعت در حد بودجه خودت از یه برند متوسط و اصل بگیری

عرض کردم بهش میگن های کپی و مشکلی نداره و زشت نیت

های کپی جنس سیصد میلیونی یک میلیون نیست !!!!!!! 

های کپی هم نوعی فیکه دیگه فکر کردی چیه ؟ 

عاشق اونایی هستم که با اکانت های فیک خودشون اکیپ شدن :))      

عای کپیش رو بگیر ، ۱ میلیونی فشنگ نیست مثلا جنس بهترش رو بگیر ۱۰ تومن ، من ده تومنی خربدم ضایع نبست ...

قشنگیش خب قشنگ بود واقعا اونی ک دیدم

مرسی از راهنمایی❤️

❤️... کاش لایک نکنی 

هر کس فکرش یجوره ولی مهم نیس فکرشون 

در کل چرا رولکس فیک؟ یه برند ارزون تر بگیر یا ازین اسپورت ها بگیر اگر اسم رولکس روش نوشته باشه و فیک باشه خب یجوریه ولی اگر اسم برند دیگه روش باشه مشکلی نداره تازه الان یسری ساعت ها هست ک بندشون طرح دار هست اونا بنظرم برا یه خانم ضریف تر و زیبا تر هست تا طرح رولکس ها

هر کس فکرش یجوره ولی مهم نیس فکرشون در کل چرا رولکس فیک؟ یه برند ارزون تر بگیر یا ازین اسپورت ها بگی ...

درست میگین یه معمولی باید بگیرم 

رولکس ظریف خوشگلم داره خب تو دست قشنگه 

ولی نمیخرم دیگ فیکشو

❤️... کاش لایک نکنی 

هر کس فکرش یجوره ولی مهم نیس فکرشون در کل چرا رولکس فیک؟ یه برند ارزون تر بگیر یا ازین اسپورت ها بگی ...

من خدم برا نامزدم یبار یه ساعت در حد ۸۰۰ خریدم از یه برند معمولی ‌کادو خیلیم خوشش اومد و تشکر کرد  اونم ازین بند مگنتی ها خرید واسم .... بنظرم بهتره من بابام خیلییییی سال پیش رولکس خرید تا همین دو ماه پیش داشت مهمون اومد یعنی در واقع یکی از اقوام بود اومد کمک کرد خونه مرتب کنیم دزدید آیییییی من سوختممممم آی من سوختممممم بهشم گفتیم ساعت رو پس بیار نیاورد خدش برد مفتتتتت فروخت گفتیم بیار بده خدمون میخریم ازت برد مفت فروخت خدا لعنتش کنه