پس برم یه ساعت معمولی سفید بگیرم دیگ تا اینکه یه برند لوکس الکی زده باشه
اره خوشگلم
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عای کپیش رو بگیر ، ۱ میلیونی فشنگ نیست مثلا جنس بهترش رو بگیر ۱۰ تومن ، من ده تومنی خربدم ضایع نبست قشنگه به دست ، می فهمن اصل نیست ولی جنیش زیاد ضایع نیست
در کل چرا رولکس فیک؟ یه برند ارزون تر بگیر یا ازین اسپورت ها بگیر اگر اسم رولکس روش نوشته باشه و فیک باشه خب یجوریه ولی اگر اسم برند دیگه روش باشه مشکلی نداره تازه الان یسری ساعت ها هست ک بندشون طرح دار هست اونا بنظرم برا یه خانم ضریف تر و زیبا تر هست تا طرح رولکس ها
هر کس فکرش یجوره ولی مهم نیس فکرشون در کل چرا رولکس فیک؟ یه برند ارزون تر بگیر یا ازین اسپورت ها بگی ...
من خدم برا نامزدم یبار یه ساعت در حد ۸۰۰ خریدم از یه برند معمولی کادو خیلیم خوشش اومد و تشکر کرد اونم ازین بند مگنتی ها خرید واسم .... بنظرم بهتره من بابام خیلییییی سال پیش رولکس خرید تا همین دو ماه پیش داشت مهمون اومد یعنی در واقع یکی از اقوام بود اومد کمک کرد خونه مرتب کنیم دزدید آیییییی من سوختممممم آی من سوختممممم بهشم گفتیم ساعت رو پس بیار نیاورد خدش برد مفتتتتت فروخت گفتیم بیار بده خدمون میخریم ازت برد مفت فروخت خدا لعنتش کنه