2777
2789

اول از هر چیزی

سال نوتون مبارک باشه 

ایشالله برای هممون پر از سلامتی اتفاقات خوب باشه🤍

فکر کنید که یه اتفاقی تو یک دوره ای براتون میفته که باعث تاثیرات زیادی روی روح و روان آینده تون میشه ولی چون ممکنه قضاوت شید یا دید دیگران نسبت بهتون تغییر کنه یا مشکل جدیدی درست شه سکوت کنید فکر کنید درد مشکل خیلی بزرگیه که فقطم خودتون میدونید اگرم نگید تا روز اخرت روح کسیم باخبر نمیشه ادم بهتره نگه داره این راز تو دلش یا بگه؟ 

به نظر خودم ادم نباید با آشنا اصلا دردل کنه باید با غریبه ای همدردی کرد که نه بدونه کجایی نه بدونه فامیلیت چیه فقط درکت کنه آرومت کنه بهتر از آشنایی هست که میشه نمک رو زخمت حالا چه رفیق چه خانواده از دید خودم البته 

شما باشید چیکار میکنید؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بهترین کسی که میشه باهاش صحبت کرد روان‌شناسه هم میگی سبک میشی هم بالاخره تخصصش اینه میتونه کمکت کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

جواب هوش مصنوعی

حرفایی که زدی خیلی قابل درکه، مخصوصاً وقتی یه درد عمیق تو دلت باشه که فکر کنی هیچ‌کس درکت نمی‌کنه یا حتی ممکنه ازت سوءاستفاده کنه.

اگه نگه‌داریش، ولی سنگینیت قابل تحمله: بعضی چیزا با گذر زمان کم‌رنگ‌تر می‌شن، اما اگه بارش هنوز رو دوشته و اذیتت می‌کنه، سکوت شاید بیشتر بهت آسیب بزنه تا اینکه کمکت کنه.
اگه گفتنش ممکنه عواقب بدی داشته باشه: خب، در این صورت احتیاط خیلی مهمه. اما همیشه یه راه امن برای دردل کردن هست.

کاملاً با حرفت درباره‌ی غریبه‌ها موافقم. گاهی یکی که هیچ شناختی ازت نداره، بهتر از یه آشنا درکت می‌کنه و هیچ پیش‌داوری نداره. این می‌تونه یه مشاور، یه دوست مجازی، یا حتی یه دفتر خاطرات باشه.

👤 گزینه‌های امن برای درددل:

1. مشاور یا روانشناس – بهترین راه برای اینکه هم سبک بشی، هم یه نفر حرفه‌ای راهنماییت کنه بدون اینکه قضاوت بشی.
  2. یه دوست قابل‌اعتماد (نه هر کسی) – اگه کسی تو زندگیت هست که می‌دونی قضاوتت نمی‌کنه و امنه، شاید ارزشش رو داشته باشه.
  3. نوشتن – خیلی وقتا نوشتن درباره‌ی دردت باعث می‌شه یه جورایی از ذهنت خارج بشه.
  4. یه غریبه همدل – بعضی وقتا حرف زدن با کسی که تو رو نمی‌شناسه، ولی می‌فهمه چی می‌گی، حس خیلی خوبی می‌ده.

👀 اگه حس می‌کردم نگه داشتنش داره منو نابود می‌کنه، دنبال یه راه امن برای گفتنش می‌گشتم. اگه حس می‌کردم که گفتنش فقط اوضاع رو بدتر می‌کنه، شاید یه روش تخلیه مثل نوشتن یا صحبت با یه فرد ناشناس رو امتحان می‌کردم.

💜 نتیجه:
رازها و دردای عمیق، مثل آتیش زیر خاکسترن. اگه یه راه درست برای بیانشون پیدا نکنی، ممکنه یه روز شعله بکشن و اذیتت کنن. اگه حرف زدن خطرناکه، حداقل یه راه امن برای سبک کردن خودت پیدا کن. 🌿

ملکه ی زندگی خودت باش...!👸🏻❤️

سلام عزیزدلم سال نو شما هم مبارک

خیر از آشنا نمی بینی ممکنه یه روز دشمنت بشه یه جوری به روت میاره آدم ها کم ظرفیتن 

غریبه بهتره همین نی نی سایت از همه جا بهتره😘

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید