2777
2789
عنوان

چطور پسرا هرکاری کنن خانواده ها میزارن رو سرشون

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 50 پست
عشقم قد ۱۸۰ وزن ۸۰ در برابر ۱۶۰ وزن ۵۵ کیلو خدایی به نظرت من میتونم مقاومت کنم ؟ 😂😐

اصلا خواهر بزرگشو میزنه؟

داداش متوقف شو یعنی چی😐

۳ متر باشه باید جلو خواهرش بشه ۱ و نیم

به ننه بابات بگو تربیتش کنن عنترو

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
بزن تو چیزش اولبعد چکیش کنخوب بزناچنگ اینا بزنقشنگ بفهمه بزرگتر چیهیعنی میخواد توروت وایسه؟یا مصیبتا ...

عاشقتم یعنی ، اره بابا بچه های این دوره احترام سرشون نمیشه همه بدبختیا و نداشتنا و حسررتا واسه بچه های اوله 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا خواهر بزرگشو میزنه؟داداش متوقف شو یعنی چی😐۳ متر باشه باید جلو خواهرش بشه ۱ و نیمبه ننه بابات ب ...

مشکل اینجاست زیر نظر همین ننه بابا تربیت شده که شده این !!!!

مشکل اینجاست زیر نظر همین ننه بابا تربیت شده که شده این !!!!

خدای من واقعا متاسفم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
عاشقتم یعنی ، اره بابا بچه های این دوره احترام سرشون نمیشه همه بدبختیا و نداشتنا و حسررتا واسه بچه ه ...

من ۱۵۷ ام شوهرم نزدیک دومتره

امروز انقد زدمش

کم نیار سیسی😂😂

بیشتر ببینید
🙏💅

سیسیای اروم😂😂

بیشتر ببینید
مگه میتونم یدونه بزنم دوتا میخورم رسما حالمو میگیرن گیر ی مشت دیونه افتادم

وا دختر 

ترخدا نزار یه بچه ازت سو استفاده کنه 

رمز بزار واسه گوشیت چیزی گفتن سلیطه بازی در بیار 

داداشتم حتما بزن و سرش جیغ بنفس بکش 

مطیع نباش هرچقدر هم اذیتت کنن والا بهتره تا این انقدر پرو بازی دراره 

من جاتو بودم داداشت الان زنده نبود اخه یه چص بچه که نباید ازت سو استفاده کنه توهم بشینی تا سوارت بشه😐

وا دختر ترخدا نزار یه بچه ازت سو استفاده کنه رمز بزار واسه گوشیت چیزی گفتن سلیطه بازی در بیار داداشت ...

عصبی شدم اصن

بیشتر ببینید
عزیزمممم😂کارت درسته ایول 🙋🏻‍♀️👏🏻

البته اونم زد ولی یواش 😂😔مهم اینه مقاومت میکنیم

بیشتر ببینید
منم دارم فشار میخورم بیا گروه شیم بریم داداشه اسی رو کتک بزنیم دلمون خنک شه🤣

حله جیگر

بشیم

بیشتر ببینید
وا دختر ترخدا نزار یه بچه ازت سو استفاده کنه رمز بزار واسه گوشیت چیزی گفتن سلیطه بازی در بیار داداشت ...

😔🥲رمز داره گوشیم ولی خب وقتی دارم چت میکنم سرشو مثل گاو از اون سر ماشین میندازه این سر ماشین ، تا ی ذره داد میزنم بابام میتوپه دختر باید صداش بلند بشه؟؟؟؟ اون هرکاریم کنه نباید داد بزنی 🥲اینم زندگی منه بدبخت