2777
2789
عنوان

سالی یه بار همسرم‌از این حرفا بهم‌میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 39 پست

شوهرمنم سالی یباربگه ولی خیلی سبک ترازاینامیگه میگه اگ بگم همش پرومیشی 

تنهاچیزی و بگه همیشه درجواب دوستدارمام میگه همچنین☹️🤣😐😵‍💫

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است .مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست . انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آقایون واسه چی در خواست میدن ؟؟؟ واقعا که🫤🫤🫤

بیشعورن دیگه

والبته بی ناموس 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

کاش شوهر من ده سال یبار میگفت ولی میگفت البته که من چیزی ندارم بهش افتخار کنه

به رسم اسفند و اخر سال من هم دل تکانی میکنم، همه چیز را کنار میگذارم جز یاد تو که زیر خروارها خاکی 

ببین اون روزایی که میگه چیکارا می کنی

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید

مثل شوهر من دیروز بهم گفت چقدر زیبایی 

هیچ عملی نیاز نداری انگار خدا نقاشیت کرده 

منو میگی رو ابرا بودم 😍😍😭😭

اخلاقش خوبه هم 

اما از این حرفا دیر به دیر میزنه 🥲

البته خیلی هوامو داره کمکم میکنه این حس ارامش بهم میده

میگم هر بار هر باررر میبینه چقدر ذوق میکنم

خب همینو به خودش میگفتی 

چرا نگفتی؟! 

بهش میگفتی خیلی دوس داری اینا رو بشنوی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
احتمالا سالی یبار قیمت سکه رو مشاهده میکنه

😂

💔💔مرگ برآن دورها گفتیم و دزد در خانه بود💔💔🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

میگم هر بار هر باررر میبینه چقدر ذوق میکنم

مردها همشون اینطوری هستن بعضیا سالی یبار نمیگن طبعشون همینه  کلاهتو بنداز هوا عزیزم 

تازه اگر خیلی عشقم جونم کردن بدون یه جای کار میلنگه