2777
2789
عنوان

بچم لگد میزنه دلم کیخواد گریه کنم از ناراحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2256 بازدید | 107 پست

اون فرشته حتی اگه حرفی ام نزنی حس تورو کامل میفهمه و درک میکنه که دوسش نداری

حالا فکر کن از توی شکم هم کتک بخوره از مادرش، کسی که امن ترین فرد زندگیشه

کسی که قراره بشه همه ی آرامشش

الهی بمیرم براش که از الان بی کسی رو تجربه میکنه

خدا بدادت برسه چطور میخوای اون دنیا جواب پس بدی

توبه کن فقط

تو تاپیکات حرف از قرآن و دعا میزنی، پس این رفتارا چیه

توبه کن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دختر باردارمعمه همسرم وقتی فهمید بچم دختره شروع کرد به حرفهای نامربوط زدن ک پسر ریشه هست حیف من د ...

دقیقا یاوه گو هستن

من نمیدونم چه ارتباطی به اونا داره،با این حرفاشون چه فشارروانی به مادر بیچاره وارد میکنن

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
واقعا متوجه نمیشید هرمون ها قاتی میکنن

در این حدم ادم دیوانه نمیشه که بگه بچمو نمیخام میخام بکشمش همه ما این روز هارو گذروندیم اره با همه دعوا داریم گاهی ولی بچه رو پس نمیزنیم که کاش نبودی

خدایا چرا بچه رو نمیدی به اینایی که آرزو به دل بچه موندن

اتفاقا خدا دقیقا به همینا بچه میده که شکنجه روانی بدن بهش پس فردام یه فرد پر از مشکل تحویل جامعه بدن 

اینم از عدالت

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
گناهش گردن اونایی که از بچه پسر بد میگن.امیدوارم اونایی که ته دل هر پدر و مادری با جنسیت بچه ش خالی ...

وا

چه  ربطی،داره

هر کی   هرچی گفت   آدم باید از بچه اش متنفر بشه؟؟؟؟؟