2777
2789

چی میشه همیشه بگه

خیییلی دوستت دارم

دلم میخواد بالا بالاها باشی

خییلی قشنگی

افتخار میکنم‌مهندسی 

و البته معلمی 

خییلی مهربونی 

خییلی خانمی 

اینارو امروز گفت و کلی چیزای قشنگ دیگه

خییلی وقت بود نگفته بود 

کاش همیشه بگه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه دیگه مزه اش میره

اون طوری میشه لقلقه زبان

ولی این جوری یعنی چیزی که باهمه وجود درک کرده و بهش ایمان داره 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

برعکس، شوهر من فقط لب و دهنه یعنی از این جملات و کلمات تا دلت بخواد استفاده میکنه ولی با اخلاقش مشکل دارم😅 میگم کاش اخلاقش باب دل من بود اشکالی نداشت اگه زبون نمیریخت 😅

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
بیشتر ببینید
احتمالا سالی یبار قیمت سکه رو مشاهده میکنه

وااای😂😂😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

واقعا محبت کلامی خیلی خوبه و انرژی میده مخصوصا از طرف مرد 

به من اگر دو دیقه شوهرم  نگه دردت تو جونم و فداتشم و قربونت برم سریع ناراحت میشم تا بهم میگه انرژی میگیرم با اینکه من خیلی کمتر میگم 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد