2777
2789

که عاشق هم بودن به خاطر خانواده هاشون جدا شدن ، زد و پسره با یه دختر (یه دختر مظلوم و معصوم و از همه جا بی خبر) دیگه رفت تو رابطه ، منم از عمق عشق پسره و دوستم خبر داشتم واسه هم میمردن . رفتم گذاشتم کف دست دوست صمیمیم که اینا با هم هستن . حالا دوست من اصلا یک سالی بود از پسر جدا شده بود اما پیامک زد به پسره و هوایی ش کرد و به هم برگشتن و ازدواج کردن . اون دختر خانومه خیلی این وسط تحقیر شد . 

مدت ها قبل هم من با یه پسری وارد رابطه شدم با هدف ازدواج ولی پسره قبل از من عاشق یه دختری بود که خیلی سال های طولانی بود از هم جدا شده بودن به خاطر خیانت دختره . و من فک میکردم ماجرا تموم شده . بعد سر مواردی ما با هم قهر کردیم و بعد متوجه شدم هنوز با اون دختر گپ میزنه و الان که کاملا کات هستیم متوجه شدم به هم برگشتن .

گاهی میگم نکنه آه اون دختر منو گرفت و به سرنوشت مشابه دچار شدم 

درگیر کسی شدم که درگیر عشق سابقش بود .

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام خدا بهتر میدونه، و خودتونم بهتر میدونین قصدتون از اینکه خبرو به دوستتون دادین چی بود خواستین دوستتون همچین کاری کنه یا نه فقط یه خبر ساده و نیت بدی نداشتین 

اونموقع میشه فهمید اتفاقی که برا شما پیش اومده عادیه یا چوب اون کارتون