2777
2789
عنوان

اونایی که تو تاپیک داداشم خواست برام مانتو بخره بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 3151 بازدید | 68 پست
ربط..... به شقیقه...🙄

مخاطتبم  اسی بود نه شما☺️

اعتقاد دارم که خدا ناظر دنیای مجازی هم هست برا همین دوست ندارم تو مجازی غیبت کنم دل کسی رو بشکنم و قضاوت نا به جا  کنم و البته اعتقاد دارم انرژی دعای دوستان مجازی هم تاثیر داره پس هم شما می‌خوام دعا کنید برام و هم خودم برای حاجت شما دعا میکنم ❤️                                                              بدهکار امام حسینم ولی خیلی پر رو هستم و هنوز ازش میخوام کمکم کنه 💚💚💚💚💚  

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

🙄🤦‍♀️سایت عمومیه واقعا متوجه نیستی؟؟؟

سایت عمومی هم باشه لازم نیست پست همه رو ریپلای کنیم 😙

شب خوش 

اعتقاد دارم که خدا ناظر دنیای مجازی هم هست برا همین دوست ندارم تو مجازی غیبت کنم دل کسی رو بشکنم و قضاوت نا به جا  کنم و البته اعتقاد دارم انرژی دعای دوستان مجازی هم تاثیر داره پس هم شما می‌خوام دعا کنید برام و هم خودم برای حاجت شما دعا میکنم ❤️                                                              بدهکار امام حسینم ولی خیلی پر رو هستم و هنوز ازش میخوام کمکم کنه 💚💚💚💚💚  

بیشتر ببینید
فکر میکنم از اون ادمایی هستی ک کل زندگیش دستش تو جیب والدینش یوده و درصد شعورش تقریبا زیر صفر از ققر ...

هر چی باشه حاضر نیستم بخاطر راحتی خودم زندگی بقیه خراب کنم نه شما که جای اینکه درخواست کنی پول تو بدن توقع خرید لباس عید داری🙏🏻

هر چی باشه حاضر نیستم بخاطر راحتی خودم زندگی بقیه خراب کنم نه شما که جای اینکه درخواست کنی پول تو بد ...

با تصورات خودت خفه شو😊تو هنوز تو اون داستان غرقی؟ از خدا برات ارامش میخام معلومه که خیلی ذهنت درگیر ادمای دیگه چیزی نیس از بیکاریه

با تصورات خودت خفه شو😊تو هنوز تو اون داستان غرقی؟ از خدا برات ارامش میخام معلومه که خیلی ذهنت درگیر ...

درست درست شما هم به جیب بقیه چشم بدوز عزیز منم حتما امشب از خدا طلب پول زیاد برای شما دارم که دیگه کاری به زندگی بقیه نداشته باشین😂

درست درست شما هم به جیب بقیه چشم بدوز عزیز منم حتما امشب از خدا طلب پول زیاد برای شما دارم که دیگه ک ...

لیشون نعلومه داداشش بی عرضه هس و از خواهرش پول میگیره یا از خانواده و خرج درست حسابی به زنش نمیکنه اسی مقصر نیس پول خودشو خواسته بنظرم زن داداش هم مقصر نیس اونی که به قول شما چشم به جیب بقیه دوخته برادره

لیشون نعلومه داداشش بی عرضه هس و از خواهرش پول میگیره یا از خانواده و خرج درست حسابی به زنش نمیکنه ا ...

وقتی این خانوم اینقد منم منم داره از خوبیای خودش میگه چرا بخاطر بردارش از یه مانتو عید نمیگذره؟