2777
2789
عنوان

اونایی که تو تاپیک داداشم خواست برام مانتو بخره بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 3155 بازدید | 68 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گدا و گشنه ای چیزی هستی؟

فکر میکنم از اون ادمایی هستی ک کل زندگیش دستش تو جیب والدینش یوده و درصد شعورش تقریبا زیر صفر از ققر ذهنی رنج میبری و مقدار زیادی هم تنبل

خانوم محترم پول خودم بوده دستش مال چند سال پیش بوده

و بعدا اینکه میخای فقط ذهنتو باز کنی و از مغزت استفاده نکنی از تاپیک برو بیرون 

منم از بعد کنکورم کار میکردم تا به همین لحظه ...

و اینکه شاید زن داداشت اصلا نمیدونسته پول خودتون دست داداشتون بوده ... شاید داداشت واسه اونم هیچی خر ...

عزیزم چرا درست تاپیک رو نمیخونید حتی شارژ گوشیشم داداشم میده 

حتی لباس راحتی خونشون

گوشی و گاردو حتی خوراکی و نوبرانه فصل ها متوجه هستین؟

عزیزم چرا درست تاپیک رو نمیخونید حتی شارژ گوشیشم داداشم میده حتی لباس راحتی خونشونگوشی و گاردو حتی خ ...

عزیزم فقط گدا گشنه ها با این قضیه مخالفن که برادر نباید برا خواهرش هدیه بخره، حتی اگه پول خودتون هم نبود نباید اینجوری میگفت، الان هم برا یه گدا صفت خودتون رو ناراحت نکنید

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

عزیزم  ببخشید ولی چه زن داداش حسودی داری، خوب نیس آدم انقد بد ذات باشه.. البته مقصر برادر تونم  هست اون باید مردونگی ب خرج بده مدیریت کنه تعادل برقرار  کنه در ارتباط بین شما  و  همسرش.  این عروس تونم  ادبش کن 

تاپیکتو خوندم دلم گرفت من فقط میگم گاهی مقصر اصل کاریه(برادرت)شوهر منم تو عقد یکدفعه باخواهرش رفتیم کتابفروشی(بن خرید داشت)بعد من با ذوق یک کتاب برداشتن شوهرم اومد نگا کرد گفت ببینم قیمتش زیاد نشه اخه خواهرم داره کتاب کنکور برمیداره صدای شکستن قلبمو شنیدم و هیچ کتابی برنداشتم(اصن ادم خسیسی نیست نمیدونم اونروز چرا اینو گفت)ببخشید اگر بی ربط بود یهو یادش افتادم دردودل کردم

تاپیک قبلتو خوندم ناراحت شدم اولا که چرا باید پولی که مال خودت بوده و قراره به شکل مانتو برگرده اسمشو بزاری هدیه

ها؟ دوم من خودم داداشم مجرده و تعارف میزنه که بیا برات مانتو بگیرم و من خوشم نمیاد میگم گناه داره دوما بعضی چیزها باعث میشه که ینفرو بشناسی و دیگه صدتو براش نزاری من متوجه شدم که مهربون و احساساتی هستی ولی چه میشه کرد دنیا همینه بعضی مواقع ادما لیاقت کارایی که براشون میکنی و ندارن یا زیادی محبت میکنی از این به بعد حواست باشه فاصلتو حفظ کن

شاید دقیقا تقصیر همین لفظ هدیه هستش که با پول خودته شاید اینطوری میگفت داداشت که دارم پولشو پس میدم این مدلی نمیشد

متعجبم از کاربرایی که گفتن مقصر تویی

داداش دارید؟ براش هدیه نمیخرید؟براتون چیزی نمیخره؟

از خواهر و برادر نزدیک ترم هست؟

بله زن و شوهر از همه بهم نزدیک ترن درصورتی ک اگ ی برادر خواست خواهرشو خوشحال کنه نزاریم تو دلش بمونه شاید همون دختر ک نامزد برادر اسی هست برا خانواده خودش بهترین کادو هارو بخره ینی برادر اسی باید مانعش بشه؟