2777
2789
عنوان

اونایی که تو تاپیک داداشم خواست برام مانتو بخره بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 3153 بازدید | 68 پست
همین الان شماره کارتمو فرستادم براش گفتم تا قردا پولو پس بده گفت نمیدم گفتم باید بدی میخواد ک مثلا ا ...

بخشش رو برای همین موقع ها گذاشتن اگر مانتو رو خرید ازش تشکر کن و ببخشش

به برادرت بگو همه مسائل رو برای نامزدش تعریف نکنه مخصوصا مسایل راجع به تو و خانواده اتون رو 

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا داداشت برای انگشتر پول نداشته از شما گرفته الآنم پول نداره به شما قرضش رو پس بده 

پول مانتو وانگشتر مگه هم اندازه هست پول انگشتر باید بیشتر باشه

شمام پولت رو پس بگیر مانتو خودتم بلدی بری با پول خودت بخری 

به زن برادرت هم بگو قضیه این بوده معلومه داداشت یا پول ندارها کلا کاری نیست یا خسیس وبکن از بقیه هست حتما خرج نکن هست که زنش هم اعتراض کرده بهش بگو پول انگشتر نداشته من دادم اقلا دختر مردم تکلیف نامزدیش رو بدونه از اول 

پولت رو پس بگیر و با پول خودت برو بهترین مانتو رو بخر و دیگه محل داداشت وزن داداشتت نزار

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

اگه همون اول گفته بودی پول مانتو از خودته اینجا پربازدیدم نمی شدی.وقتی لوب کلام رو نمی تونی درست برس ...

اول تاپیک گفت میخواد کادو بخره براش بعد چون ی سری کاربرا پریدن بهش بنظرم حرفشو عوض کردو گفت ازش طلبکارم

سلام عزیزم تاپیکتو خوندم اصلا نبخشش از همه جا هم بلاکش،کن .. کاش داداشت اگه عقد نیستن جدا بشه ازش اینجور زنای عقده ای واقعا زندگی خراب کن هستن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید

اتفاقا اینجور زنا لیاقت ندارن خاهرشوهر خوب نصیبسون بشه قشنگ تو روش میگی اون لوازم ارایشی که استفاده میکنی و حلقه ای که دستته از پول تو جیب من خریدع شده میخواستم با یه هدیه مثل مانتو سر تهشو هم بیارم ب داداشم فشار نیاد بخاد پس بده ولی انگار عروسا لیاقت ندارن انشالله پولمو کامل داداش پس میکیرم نشد حلقه تو بفروش پولم پس بده خانوم خانوما

برادر شما مثل شوهر منه   دقیقا نقطه ضعف شون  کم محلی خواهر و مادره  !، زن براشون همیشه دختر مردمه 

بخدا نمیخوام شمارو مقصر کنم 

ولی از دید من 

همینو بگم  شوهر من در حقم خیلی ظلم کرد بخاطر خانوادش  در حدی ک پول شیر خشک بچه رو نمیداد بگیرم میگفت میدم مامانم بره بگیره   یا نیرفتیم مسافرت برا مادرش و خواهرش  حتنا  خرید میکرد ولی ب همون خدا قسم برا من حتی پول ساتدویچ نمیداد  

هیییچیییی نمیخرید 

نامزد برادر شما نمیدونم چی فکر میکنه 

ولی من خودم برادر دارم   و از پول بابام   لب تاب گرفت برام ولی ازدواج ک کرد دقیقا  لب تابو از من گرفت ب زنش داد   ولی ب همون خدا  اصلا رفتاری نکردم ک ناراحت بشن   چون برادرمو دوست دارم و خشحالیش خشحالم میکنه  ن اینکه بخوام ب عنوان جایگاه خودم تو قلبش با زنش  رقابت کنم     ان شا الله  ازدواج شایسته ای داشته باشی ان شا الله خشبخت بشی  و ان شا الله نانزد برادرتون زن خوبی باشه برا برادرتون  

یه مانتو ارزش  کینه شیطانی نداره 

از نقطه ضهف برادرتون برا حرص دادن عروستون استفاده نکنید  خدار خوش نمیاد   

من ک خیلی زجر کشیدم  

ولی تهش خود خواهر شوهرام خشبخت نشدن و دقیقا تو زندگی خودشون ب سرشون امده 😔

چرا داداشت برای انگشتر پول نداشته از شما گرفته الآنم پول نداره به شما قرضش رو پس بده پول مانتو وانگش ...

معمولا زنای خساس میشن ک مرد برا زنش خرجی نده و به قولی سیر نداشته باشه زنش رو   و یه کمبودی تو خودش ببینه ک اعتراض کنه  

حالا من چی 

رفتم  برا خواهر شوهرم کادو گرفتم   از مول خودم  تو عقد ک با من دوست بشه اونقدر نفرت نبورزد 😂🤦‍♀️ ک اگر بگم بنده خدا چکارا کرده  ۰۰۰۰  خلاصه کادو رو باز کرد   و بعد گفت داداشم مرسی   و شوهرم گفت از من تشکر نکن خانومم گرفته !  به نطرت چی گفت   گفت  وای عه   اهااان    خب  ممنون ولی من از رنگ یاقوتی متنررررررممممم ! !!! من  دیگه    سپردمش ب خدا ولی زندگیمو جهنم کردن  سر کار خودشون با خدا ک زندکی خودشونم  جهنمه 

اول تاپیک گفت میخواد کادو بخره براش بعد چون ی سری کاربرا پریدن بهش بنظرم حرفشو عوض کردو گفت ازش طلبک ...

من کاربریم از دسترس خارج شد اومدم با این کاربری جواب شمارو بدم واقعا متاسفم خانوم برای شما چرا؟چون وقتی ادم عصبی و ناراحته ممکنه خیلی چیزا رو نگه یه جا و این طبیعیه اینکه کسی بپره یا نپره باعث نمیشه دروغ بگم دنبال حاشیه بودم قفل نمیکردم تاپیکو من فقط اون لحظه مغزم از مار افتاده بود بس ک من به این بشر خوبی کرده بودم تموم خریداش بامن بود چندین بار قلب یرادر منو شکوند و من درست کردم همه چیو چون فکر میکردم مادر نداره و نیازه ک درست بشه بینشون نمیذونه این چیزا رو خواستم دلش نشکنه وقتی حتی مادرمم که ایوشن دختر خواهرشه میگه کارش شدیدا اشتباه بوده چون میدونه من پول داشتم دست داداشم اصلا مادرم گفت خرید کن برای خواهرت چون من افسردگی شدید دارم و اصلا حوصله خرید کردن یا اینکه بخوام برای خودم کاری کنم ندارم من نمیفهمم چرا فقط بدون فکر تاپیک میزنید

چرا داداشت برای انگشتر پول نداشته از شما گرفته الآنم پول نداره به شما قرضش رو پس بده پول مانتو وانگش ...

براذرم خیلی بچه و لج بازه میگم گفت مانتو رو بردار بعد ک با همسرش حرف زد گفت نه نمیخرم بزاریم وقتی خریدای همسرم بود اونجا تو بخر و از اون مانتو یدونه بود و حتی کمتر از پولی بود ک بهش داده بودم ببین میدونی تو ثه لحظه ادم واقعا کنترلشو از دست میده 

اگه همون اول گفته بودی پول مانتو از خودته اینجا پربازدیدم نمی شدی.وقتی لوب کلام رو نمی تونی درست برس ...

ببینید وقتی شما عصبی هستین اینقدر فشار روته و یاد خوبی های خودت میوفتی یادت میره کل ماجرا رو بگی 

من خیلییییی خوبی کردم بخدا اصلا توقع ادم نداره من برای استارت کارش حتی پول گذاشتم رو پولش گفتم بزار کارش استارت بخوره کارشو جمع کرد اصلا نگفتم پول من چی اصلا خب اینا تو خونواده مطرح نیست عزیزم من چون خودم از بعد کنکور کار میکردم اصلا نشده تاحالا یدونه مانتو شال حتی بابام برام بگیره میدونی؟ولی خب کارش خیلی چیپ بود و باعث شد دل من بشکنه اصلا چون همین خانومش من بدونی بخدا برا هدیه من براش با زن داداش دیگه پول گذاشتیم دوتا سکه پارسیان از این قیمت خوبا گرفتیم گفتیم بزار باشه براشون جمع بشه ببین ما اینجوری نیستیم این رفتارش برام غیر عادیه ببخشید اون کاربریم از دسترس خارج شد

برادر شما مثل شوهر منه دقیقا نقطه ضعف شون کم محلی خواهر و مادره !، زن براشون همیشه دختر مردمه بخ ...

عزیزم برادر من خب تاحالا حتی پول استارت کارشو من کمک کردم و یه برادر دیگه م کلا زورش نکنیم یه دونه اشلم برا زنش نمیگیره بقران 

اخلاقش کلا لج بازه

همسرشم اصلا نمیفهمه گاهی چی میگه اینو بار ها با شوهر های دختر عمش مقایسه کرده از اول برادرم اینجوری نبوده اینقدر مقایسه شد بارها خواست جدا بشه دختره نخواست ماهم میگفتیم ولش کن مادر نداره بلد نیست و فلان 

مادرم تشویقش می‌کنه براش مثلا بخر و اینا اینم بگم خیالت راحت باشه از بعد کنکور بابامم برام یه لباس نگرفته چ برسع داداشم زن داداشام مثل خواهرن برام این عتیقه س