2777
2789

فقط همینو بگم که خود داداشم میدونه حرف نزدنم باهاش و اینکه محلش ندم چقدر خودش حالش بد میشه 

همین کارش هم باعث شد شدیدا ازش فاصله بگیرم ...و اصلا تو موقعیتی نیستم بخوام ببخشمش چون به شدت افسرده ام و اینکار امروزش منو عصبی کرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

محلش نزار اون اگه راست میگه پولت رو بده تا فردا پولت رو بگیر 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید
محلش نزار اون اگه راست میگه پولت رو بده تا فردا پولت رو بگیر

همین الان شماره کارتمو فرستادم براش گفتم تا قردا پولو پس بده گفت نمیدم گفتم باید بدی میخواد ک مثلا اون مانتو رو بره بگیره ولی اگه بگیره هم میکوبونم‌تو صورتش 

چی بگم عزیزم 

فقط امیدوارم اینا برات کینه نشه و بعداً سر برادر زاده علت خالی نکنی

اعتقاد دارم که خدا ناظر دنیای مجازی هم هست برا همین دوست ندارم تو مجازی غیبت کنم دل کسی رو بشکنم و قضاوت نا به جا  کنم و البته اعتقاد دارم انرژی دعای دوستان مجازی هم تاثیر داره پس هم شما می‌خوام دعا کنید برام و هم خودم برای حاجت شما دعا میکنم ❤️                                                              بدهکار امام حسینم ولی خیلی پر رو هستم و هنوز ازش میخوام کمکم کنه 💚💚💚💚💚  

بیشتر ببینید
همین الان شماره کارتمو فرستادم براش گفتم تا قردا پولو پس بده گفت نمیدم گفتم باید بدی میخواد ک مثلا ا ...

پولت رو بگیر مانتو دیگه ارزشی ندارد

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید

امقد خودت رو اذیت نکن

یه زنگ بزن به زنداداشت بین احوال پرسیا بگو فلانی امقدر بخم بدهکاره و از پول خودم میخواست برام مانتو بگیره

خواستم در جریان باشی برای همنم دقیقن زنگ زدم

مطمئن باش زن داداشت خوب معنی حرفت رو میگیره

هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم حتی اگر وارد تاپیک نشم

چی بگم عزیزم فقط امیدوارم اینا برات کینه نشه و بعداً سر برادر زاده علت خالی نکنی

وای نگین اینو من برادر باده های برادر بزرگمو بقران رو چشام نگه میدارم یعنی هرجا میرن میارن میزارن پیش من 

بعدم امید به خدا قصد مهاجرت دارم دیگه رومو نمیکنم این عفریته رو ببینم نمی‌دونم چرا امشب داغونم ... با اینکه خیلی مهربونم ولی تنفر شدیدی ازش گرفتم

وای نگین اینو من برادر باده های برادر بزرگمو بقران رو چشام نگه میدارم یعنی هرجا میرن میارن میزارن پی ...

عزیزم بعضی وقتا همین کدورتا باعث کینه میشه هر چه قدر هم که آدم مهربونه باشه ذاتا‌

میگم فراموش کن کلا برا آرامش روان خودت 

منم جات بودم ناراحت میشدم

اعتقاد دارم که خدا ناظر دنیای مجازی هم هست برا همین دوست ندارم تو مجازی غیبت کنم دل کسی رو بشکنم و قضاوت نا به جا  کنم و البته اعتقاد دارم انرژی دعای دوستان مجازی هم تاثیر داره پس هم شما می‌خوام دعا کنید برام و هم خودم برای حاجت شما دعا میکنم ❤️                                                              بدهکار امام حسینم ولی خیلی پر رو هستم و هنوز ازش میخوام کمکم کنه 💚💚💚💚💚  

بیشتر ببینید

عزیزم رفتار تندی نکن ولی فاصله بگیر .بذار خرید هم دوتایی برن.بگو ناراحت نیستی ومهم نیست که چه فکری میکنید.با برادرت هم با آرامش صحبت کن بگو پول رو اگه میخوای بده نمیدی هم هیچی من اگه لباس بخوام خودم میخرم

برادرت رو هم ناراحت نکن اون گناهی ندارم.اصلا هیچکدوم گناهکار نیستید.خودت رو هم بیشتر از این ناراحت نکن ارزشش رو ندارم خوش باش اینا میگذرن ولی خوب دیگه

زن داداش منم چند بار از این کارها کرد ولی دیگه طوری شده دیگه برام کارهاشون ارزشی ندارند الآنم چند ساله عیدی هم نمیاره خیلی راحتم چون منتی سرم ندارن

بگذر تا خودت در آرامش باشی .با قلب خودت زندگی کن تو ۴۰سالگی میبینی که چقدر راحتی وآرامش داری .

خوشگلم ناراحت نباش آرامش داشته باش.بوسسسسس

وای نگین اینو من برادر باده های برادر بزرگمو بقران رو چشام نگه میدارم یعنی هرجا میرن میارن میزارن پی ...

اسی من وقتی برادر مجرد بود همیشه باهم می‌رفتیم خرید..تفریح...گشت و گذار....داداشم ازدواج کرد و دقیقا همون ماه پدرم فوت کرد..داداشم ۲۴ساعت تو اون روزای سخت نامزدشو می‌برد اینور اونور و حتی یکبارم ازم نپرسید ک ورا بعد از هفت الی هشت ماه لباس سیاهت رو در نیاوردی....منم خیلی اذیت شدم..ولی به خودم اومدم دیدم حق داره...اونم حق زندگی رو داره ک‌خودش دوست داره....قطعا اینطوری براش خوشایندتر بود ...برام سخت بود ولی سعی کردم خودمو آروم کنم....توام آروم باش....و بهش حق بده ک‌وارد یه رابطه ی خاص و جدید شده....

اسی منم یه خاطره مشابه تو دارم امشب تایپیکت را خواندم یادم آمد با تمام وجودم درکت میکنم .با این تفاوت که من جای تو بودم و خواهر شوهرم این کار زنداداشت را کرد.دقیقا بار اول همین جور با تلفن با شوهرم دعوا میکرد و متاسفانه چهار سال تمام مثل کبک سرم زیر برف بود و باور نمی‌کردم که داره ریشه زندگیم را میزنه....فکر میکردم سرم به زندگیم باشه ضربه نمی‌خورم ولی هم از نظر عاطفی و هم از نظر مالی زندگیم ضربه وحشتناک خورد پدرم درآمد تا دوباره زندگیم را به روال عادی رساندم..... بحث سر عروس و خواهر شوهر و ..... یا حتی سن و سال و ...‌ نیست. بحث سر این هست که یه نفر آرامش و روال زندگی یکی دیگه را خراب می‌کنه.به قول خودت یادش میافتم انگار یه بغض میشه تو گلوم با اینکه زندگی خیلی خوبی دارم.