2777
2789
عنوان

داداشم می‌خواست برام مانتو بخره زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 72108 بازدید | 183 پست
زنگ زد برادرم جواب داد گفت کجایی گفت اومدم یه مانتو برا خواهرم بردارم ک شروع کرد

دهن لقی برادرت محرزه

شوهرمن زمینو به نام خواهرش کرد من یعد شش‌ماه از دهن بقیه شنیدم

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید
یه ببخشید ساده و اینکه ندارم الان نمی تونم بدم در حالیکه دو هفته بعد ماشین مدل بالاتری خریدن و تور ا ...

نباید این دوره پول قرض بدی موقع پس گرفتن پول خودت عوض تشکر ازت طلبکار می شن 

لطفا لایک نکنید❌

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برو گمشو احمق عتیقه برو بیرون از تاپیک

اروم باش عزیزم ،هر کسی ارزش نداره باهاش بحث کنیم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
چه اشکالی داره ؟همسر من وقتی برای خانوادش خرید میکنه من خوشحال میشم

والا زنا  نی نی سایت میگن مردا نه خواهر داشته باشن ن مادر اصلا بهشون اهمیت ندن...،من خودم بااینکه خیلیم باهام خوب نیستن وخودم نمیرم نمیام شوهرمو همش میگم درحق شون خوبی کن خانوادتن 

بنده خدا چکار کرده یعنی داداش ی مانتو حق نداره برای خواهرش بخره ب عنوان عیدی؟؟خودتون جاش بودید اینجو ...

اره ولی پول مال خودم بود قبلا داده بودم بهش اینو هم انگار پولمو میخاست تصویه کنه هم مثلاااااا کادو

من باشم اصلا ناراحت نمیشم ولی خب هستن کسایی که ناراحت میشن البته باید ببینی زنداداشت تو رفاه هست یانه مثلا یه موقع داداشت به اون سختی میده واسه خانوادش خرج می‌کنه این بحثش جداست حدود دوسال پیش منو مادرشوهرم جفتمون دندون درد داشتیم بعد من به شوهرم گفتم اشکالی نداره مامانت گناه داره ببر دندونش درست کن هزینش خودمون بدیم شوهرم گفت من الان در قبال تو مسیولم اول باید دندون تورو درست کنم 

نباید این دوره پول قرض بدی موقع پس گرفتن پول خودت عوض تشکر ازت طلبکار می شن

متاسفانه دیگه نباید تو این موارد رحم کرد 

موقع پس گرفتن باید پول خودت رو ازشون گدایی کنی 

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

چه اشکالی داره برادر برای خواهرش مانتو بخره؟ 

خواهر خودتونم باشه همینو میگید؟ 

من باشم خودم برای خواهرشوهرم میخرم 

اخرش میریم زیر یه خروار خاک 

سال ۱۵۰۰ هیچکدوممون تو این دنیا نیستیم چرا خودتونو انقدر بد میکنین

این هایی که میگن برای مانتو داری زندگی و رابطشون رو خراب میکنی، یک سری گداگشنه بدبخت ندید بدین که برای یک مانتو خودشون رو جر میدن.این ها تو خونه هاشون نون گیرشون نمیاد.فکر میکنن چه خبره یک تیکه لباس.خجالت داره.. مگه میخرید فقیر میشد؟؟؟ 

والا زنا نی نی سایت میگن مردا نه خواهر داشته باشن ن مادر اصلا بهشون اهمیت ندن...،من خودم بااینکه خی ...

خود محورن و دنیاشون محدوده و نمیتونن تصور کنند قلب آدما بزرگ تر از اونیه که فقط یک نفر توش جا بشه ،همسر ادم میتونه همزمان عاشق مادر و خواهر و عزیزان دیگش هم باشه و به همشون عشق بده 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
من باشم اصلا ناراحت نمیشم ولی خب هستن کسایی که ناراحت میشن البته باید ببینی زنداداشت تو رفاه هست یان ...

سختی؟

از وقتی نامزد داداشم شده تا پول شارژشو داداشم میده براش دیگه پول بقیه بماند 

من خودم هربار داداشم کادو میگرفت میگفتم گناه داره چندتا چیزم خودمو مادرم میزاشتیم روش میگفتیم هوس میکنه گناه داره

سلام عزیزم ببین 

کادو گرفتن از برادر خوبه ولی..اگه برادر بخواد بخره خودش مسخره میاره نیازی به اعلام کردن ندارن

وقتی بین شما پول ردوبدل شده وزن برادرتون نفهمیده باید برادرتون بی‌سروصدا پول رو  به شما برگردونه نه چیز دیگه

بعد عزیزم شما از کجا فهمیدی که برادرتون چی گفتن وخانومشون چی گفتن.....نمی‌دونم یا برادرتون حرف بینشون رو به شما میگن که کاملا اشتباه هستش .یا شما از جایی فهمیدی که نباید.اگر کنار شما هم حرف زده باشند بازم اشتباه از برادرت بوده چون اون حرفها بین اونا هستش

اگر میخوای مانتو بگیری هم بگو من پولم رو می‌خوام واگه شما دوست داری برای من عیدی بدی .یه چیزی بگیر  هرچند کوچولو

از دست زن برادرت هم ناراحت هستی حق میدم ولی خوب رفتارها متفاوت هست همه رو به یه چشم نبین

سختی؟ از وقتی نامزد داداشم شده تا پول شارژشو داداشم میده براش دیگه پول بقیه بماند من خودم هربار دادا ...

اره میگم که بعضیا متاسفانه اینطوریم وگرنه به نظرم خواهر برادر کلا خانواده این حرفارو ندارن