2777
2789
عنوان

داداشم می‌خواست برام مانتو بخره زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 72185 بازدید | 183 پست

در ضمن توی متن اصلیت چنین چیزی ننوشته بودی من که نمیرم تمام پستاتو بخونم!

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون از کجا فهمید؟ 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید
در ضمن توی متن اصلیت چنین چیزی ننوشته بودی من که نمیرم تمام پستاتو بخونم!

من افسردگی شدید داشتم و امسال و سال پیش قرا خودم بازار نرفتم لباس و اینا 

مادرم به داداشم گفت پولشو براش مانتو بخر کادو مثلا اینجوری 

من افسردگی شدید داشتم و امسال و سال پیش قرا خودم بازار نرفتم لباس و اینا مادرم به داداشم گفت پولشو ب ...

خب پس دردش چیه زن داداشت از جیب اون کم که نمیشه.

میخواستی گوشیو بگیری بهش بگی نترس زلیخا از پول خودم میخره فقط شده راننده که بیاد بخرم که اونم به لطف تو نخریدم

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

منم بودم دوس نداشتم شوهرم برا خواهرش مانتو بخره اونم اول زندگییکمی توقعتو کم کن

چه اشکالی داره ؟همسر من وقتی برای خانوادش خرید میکنه من خوشحال میشم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

فقط درعجب اوناییم میگن زن دوست نداره پول شوهرش برا کس دیگه خرج بشه اون کس دیگه خواهرشه اگ بخواد خرج خواهرشو بده آره درست نیست اما میتونه برا خواهرش ی هدیه بخره دیگه ..اون خواهر وقتی دنیا اومد اون داداشه از ذوق بال بال زده براش جونش ب جون خواهره وصل بوده با بزرگ شدن خواهرش معنی غیرت رو فهمیده بعد بگه خواهرم نه مادرم نه فقطططط زنم ..اخه این انصافه؟؟ما زنا فقط بلدیم بگیم شوهرم فقط منو بخاد هرکار میکنه برا من کنه مادرو بندازه کنار خواهرو بندازه کنار بچه خواهر برادرو ناز نکنه ک ب ما برنخوره ...ولی خودمون هرکار کنیم و توقع داریم شوهرا هم همپا برا خانواده و خواهروبرادرما وبچه هاشونم صدشونو بزارن ....زن داداشت ی تنگ نظره عقده ایه...منم ن خواهرشوهرم ن قراره خواهرشوهر بشم چون داداش ندارم

همین که فشار وارد کردم بهت کافیه 😂😎حالا تا صبح فحش بده ترشیده جون

اینقدر نفرت انگیزی اینقدر حالم ازت بهم میخوره و اینقدر حالمو بد کردی ک امیدوارم که جوابشو خیلی بد بگیری تفکر پوسیدت بوش تا اینجا اومد

من افسردگی شدید داشتم و امسال و سال پیش قرا خودم بازار نرفتم لباس و اینا مادرم به داداشم گفت پولشو ب ...

چرا نگرانیتو آوردی اینجا لایه دوست هم صحبت می‌شدی بهتر بود تا اینکه اینجا هزارتا نمک میپاشن رو زخمت

میشه نرینی ب زندگیشون؟

بنده خدا چکار کرده 

یعنی داداش ی مانتو حق نداره برای خواهرش بخره ب عنوان عیدی؟؟

خودتون جاش بودید اینجوری نمیگفتید بخدا 

البته اگه حقی از خانوادش ضایع نکنه ب نظر من کار درستیه دل خواهرش هم شاد کنه .

یکم مهربون تر باشیم با هم 

ولی اگر قرار باشه خریدن مانتو برای خواهرش ،دیگه بعد نتونه برای خانمش خرید کنه خوب اینجا میگیم کار درستی نیست و اولویت خانمشه