2777
2789
عنوان

داداشم می‌خواست برام مانتو بخره زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 72185 بازدید | 183 پست
اخی با اونا رابطتون خوبه؟؟چقد فاصله سنی دارین

من ازشون کوچیکترم اخه میدونی من خواهر ندارم اصلا وقتی میان خونمون تو اتاق من میخوابیم کلی باهم خوبیم خداروشکر بهم کادو بدیم و حتی پول قرض بدیم این شکلیا اصلا این جالبه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداتشم مشکل اینکه بعضیا چشم ندارن شوهر برای خونوادش کوچکترین کاری کنه خرجی کنه اما از پول همون شوهر ...

بله درست میگید اینارو نمیشه تغییر داد اینجور افراد باید مثل خودشون رفتار کرد

من ازشون کوچیکترم اخه میدونی من خواهر ندارم اصلا وقتی میان خونمون تو اتاق من میخوابیم کلی باهم خوبیم ...

همیشه یکی هست این وسط که موش میدوونه 

ولی خب انشالله درست میشه کاریش نمیشه کرد

یه ببخشید ساده و اینکه ندارم الان نمی تونم بدم 

در حالیکه دو هفته بعد ماشین مدل بالاتری خریدن و تور ارمنستان رفتن 

اگه نداشتن میگفتم فداسرش عیبی نداره برادرمه 

اما زور داره پولت رو پس ندن و بی احترامی هم بکنن 

ارزش اون پول از پنج سال پیش تا بحال خیلی بیشتر شده و واقعا بابت اون ناراحت نیستم

ناراحت اینم که لیاقت مهربونی و محبت رو ندارن 

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

من ازشون کوچیکترم اخه میدونی من خواهر ندارم اصلا وقتی میان خونمون تو اتاق من میخوابیم کلی باهم خوبیم ...

میدونی چیه شاید اولشه خیلی تو رو نمیشناسه همه ی عروسا اولش یه گاردی نسبت به خانواده شوهر دارن فک میکنن همشون بدن نادونه احتمالا ،من خودمم اولش زیاد اوکی نبود ولی بعدا که حمایت و مهربونیاشونو طی چندسال دیدم صمیمی شدم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
یه مانتوعه دیگه عزیزمبایه مانتو کسی فقیر نشده قشنگمقرار نیس هرکی ازدواج کرد خانوادرو ببوسه بزاره کنا ...

درسته اما قرارم نیست خرج خانواده رو بده زن گرفته که مستقل بشه هر از گاهی مناسبتی باشه چرا اونم نه هدیه گرون قیمت

میدونی چیه شاید اولشه خیلی تو رو نمیشناسه همه ی عروسا اولش یه گاردی نسبت به خانواده شوهر دارن فک میک ...

ببین من امشب اینقدر بهم سخت گذشت ک از بازار گرسنه برگشتم خونه و خسته یعنی گفتم فقط میخام برم خونه فکر نکنم از ذهنم پاک بشه و این عنتر رو بتونم ببخشم و بعدا خودش متوجه میشه ک چه غلطی کرده چون حتی زن داداشام هم میگن تو سلیقه ت خوبه برا خرید عید ها خودت باید باشی مادرم هم ک اصلا خرید نمیرفت همیشه خریدارو من میکردم اینبار ببینم چ غلطی میخواد بکنه داداشم تنهایی 

باورت میشه با ذوق و وسواس براش لباس میگرفتم بهترین ها