2777
2789
عنوان

داداشم می‌خواست برام مانتو بخره زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 72258 بازدید | 183 پست
بنظر شما بیشتر عقده ایاگ پول دست داداشت داشتی برادرت عین ادم می‌تونست بگه بهش مشخصه داری الکی میگی

ببین من مشهدم خب سپردمت به امام رضا 

حالا هم از تاپیک برو بیرون تا بیشتر از این عصبی نشدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی مشکل چیه؟ بعضیا بعد ازدواج تا عذر میخوام سرویس بهداشتی رفتن خودشون و خانوادشونم باید بزارن کف ...

ببین زنگ زد داداشم گفت اومدیم خرید برا خواهرم میخوام مانتو بگیرم شروع کرد‌...

خودم مشهدم بسپار منو از چی میترسونی😂

مثل اسمتی خانوم من پول دست داداشم دارم و الکی هم نمیگم پس اگه تو منو قضاوت کردی بزار امام رضا جوابتو بده اگه من دروغ میگم بزاریم پای امام رضا

ببین من امشب اینقدر بهم سخت گذشت ک از بازار گرسنه برگشتم خونه و خسته یعنی گفتم فقط میخام برم خونه فک ...

هیچ وقت واسه کسی صدتو نزار که بعدا باسنت بسوزه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
من نمیخوام کلا دیگه ریختشو ببینم اون دوتای دیگه گفتن خودتو ناراحت نکن بچه س و مغز کوچیک

راست میگن

به هر حال زن داداشته بخاطر داداشت باید کوتاه بیای که هم زندگی به کام داداشت تلخ نشه هم مانع دیدنتون نشه

چرا داداشت برای تو باید مانتو بخره؟طبیعتا اینجا پدرت باید خرید کنه!

چه توقعاتی دارید واقعا

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

حالا بلاخره پول خودت بود یا کادو؟ یعنی میخواست با پول خودت برات کادو بخره؟

اره مادرم گفته بود بجاش بهش کادو لباس بخر چون من امسال راستش چون افسردگی داشتم برا خودم لباس نگرفتم ....نصفشو بزور از پولم گرفتم نصفشم گفت یه مانتو 

مثل اسمتی خانوم من پول دست داداشم دارم و الکی هم نمیگم پس اگه تو منو قضاوت کردی بزار امام رضا جوابتو ...

اره روباهم🦊😍

توام پس راجب زن داداشت اومدی غیبت کردی بعید بدونم امام رضا بخواد جواب منو بده 😄اول دهن خودتو سرویس می‌کنه 

🌙🦊

درست بخون لطفا پول من دست برادرم بود بجاش مادرم گفت براش مانتو بخر

پس چرا میگی کادو😐حالت خوبه؟

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊