سه هفته س خوب نمیشیم هر کدوم چن بار دکتر رفتیم میوه انواع دمنوش قرقره سوپ کاری نیس ک نکرده باشیم انگار ن انگار یکی خوب میشه دوباره ۵ روز بعد عود میکنه این یکی خوب میشه یکی دیگمون حالش بد میشه مامانمم ک کلا بی حال رنگ و رو رفته خابیده تو رختخواب میگه فقط بیحالم راه کاری دارید؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
منم سرماخوردم شش روز پیش اولش گلو و بینی و سر چشم سوزش و درد داشت داروهامم چرک خشکن نمی تونستم بخورم ...
پیاز ک هرروز میخورم کلا تو عمرم هر سرماخوردگی گرفتم رعایت کردم دو سه روزه خوب شدم فوقش یه هفته ولی این همینطوری عود میکنه بی دلیل سرفه میکنی ممتد با اینکه هیچ چیز مضری نخوردی
عجیب عفونت داره گلوت هنوز؟؟ چون بعد اینکه عفونت میزنه یک چند وقت هم سرفه میکنیگلوت گرم نگه دار و همی ...
اره عزیزم گوش هم عفونت کرده بود ولی چون خونواده بیست روزه درگیرش فک میکنم کوییدی چیزی هست از آشناهای گرفتن میگن دو ماه طول میکشه یه چن نفر هم بستری شدن