2777
2789

سه هفته س خوب نمیشیم هر کدوم چن بار دکتر رفتیم میوه انواع دمنوش قرقره سوپ کاری نیس ک نکرده باشیم انگار ن انگار یکی خوب میشه دوباره ۵ روز بعد عود میکنه این یکی خوب میشه یکی دیگمون حالش بد میشه مامانمم ک کلا بی حال  رنگ و رو رفته خابیده تو رختخواب میگه فقط بیحالم راه کاری دارید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اول بهمن اول اسفند و اول فروردین گرفتمش متاسفانه و نمیدونم باید چکار کنم ک از جونم بره بیرون

و درنهایت...                                                                                                     قلبت با مغزت هم نظر میشه🔮                                                                         و همه چیز تموم میشه🤍                                                                                              

بیشتر ببینید
دختر من امروز بالا آورد خیلی زیاد آمپول زد خوب شدم..الان خودم دل و روده صدا میده...اسهال شدم

خدارو شکر ک خوب شده فک کنم این فرق داشته باشه بیرون رویه و اینا ایشالا ک از برا ما نیس

تب و لرز و سرفه و ریزش بینی الان پرسیدم مامانم گفت اولش بیرون روی بود مثل اینکه

منم سرماخوردم شش روز پیش اولش گلو و بینی و سر چشم سوزش و درد داشت داروهامم چرک خشکن نمی تونستم بخورم بالا می اوردم الان خداروشکر فقط گرفتگی بینی

یک هفته سرماخوردگی طول میکشه خوب شه داروهارم سرموقع مصرف کنی و پیاز با غذا خیلی خوب فقط باید استراحت کرد

من فقط چندروز اولش افتاده بودم می خوابیدم

منم سرماخوردم شش روز پیش اولش گلو و بینی و سر چشم سوزش و درد داشت داروهامم چرک خشکن نمی تونستم بخورم ...

پیاز ک هرروز میخورم کلا تو عمرم هر سرماخوردگی گرفتم رعایت کردم دو سه روزه خوب شدم فوقش یه هفته ولی این همینطوری عود میکنه بی دلیل سرفه میکنی ممتد با اینکه هیچ چیز مضری نخوردی

پیاز ک هرروز میخورم کلا تو عمرم هر سرماخوردگی گرفتم رعایت کردم دو سه روزه خوب شدم فوقش یه هفته ولی ا ...

عجیب عفونت داره گلوت هنوز؟؟ 

چون بعد اینکه عفونت میزنه یک چند وقت هم سرفه میکنی

گلوت گرم نگه دار و همینطور پیشونی

دوش اب گرم هم خیلی خوب بخصوص برای گرفتگی های بینی و و سردردی که به خاطرش 

عجیب عفونت داره گلوت هنوز؟؟ چون بعد اینکه عفونت میزنه یک چند وقت هم سرفه میکنیگلوت گرم نگه دار و همی ...

اره عزیزم گوش هم عفونت کرده بود ولی چون خونواده بیست روزه درگیرش فک میکنم کوییدی چیزی هست از آشناهای گرفتن میگن دو ماه طول میکشه یه چن نفر هم بستری شدن