2777
2789

نمیدونم راستشو بخواین دیگه مثل قبلنا با این رفتاراش نمیشکنم کمی فقط کمی تو دلم ناراحت میشم و نهایت میگم ک.ون لق همه تون ولی چیزی ته دلم میگه داری دروغ میگی میشنکی بدهم می‌شکنی فقطب روی خودت نمیاری 

قضیه از این قراره پسر من اوتیسم خفیفه دیر حرف زد و خیلی از هم سن و سالهای خودش عقبه ولی آموزش پذیره شرایطش روز ب روز داره بهتر میشه شکر خدا 

مادرشوهرم انواع اقسام دعا ها رو گرفته و نوشته منم قبلاً بی زبون بودم قبول میکردم ولی الان دیگه واقعا اعصابم نکشه این کارارو 

ی عصر دیدیم بی خبر اومد ک ی دعا گرفتم تو آبه بریزیم رو سرش و اینا من با اینکه شدیداً ناراحت بودم گفتم اشکال نداره ریختیم 

فرداش گفت ی دعا گرفتم ک همیشه باید پیشش باشه ک من قاطی کردم ب همسرم گفتم برو بگو دعارو نیا ره چون من نمیندازم و نمیزارم همراه بچه باشه رفت گفت ی عالم با اون دعوا کرد تلفنی و هی اصرار اصرار ک همسرم گفت نه که نه 

بعد چند وز رفتیم خونش (جاریم تازه عروسی و اومده مهمونی خونه ی اینا)جلوی اون رفتم باهاش دست دادم سلام و احوال پرسی ک اصلا و ابدا محلم نداد 

بقیه شو پست بعد میگم

این کاربری دست چند نفره 

جلوی جاریم اصلا با من حرف نزد روسو گرفت و فقط با جاریم حرف زد گفتم اشکال نداره ب خاطر شوهرم تحمل میکنم 

بعد اون چندبار ب اصرار شوهرم رفتیم ی سلام میدم اونم با اخم جواب میده میشینم ی جا تا برگردیم خونه 

شوهرمم این رفتارارو میبینه 

این کاربری دست چند نفره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب تا اینجاش که شوهرت مقصر نیس .تاز پشتت هم هس 

میگی زنگ زده با مادرشوهرت دعوا کرده

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

چندروز پیش گفت میخام برم لباس بخرم بیاین شوهرم باز ب من اصرار ک توهم بیا رفتم بازم حرف نمیزدیم شوهرم گفت توهم نظر بده نظر دادم و تمام 

امروز کارش گیر من افتاده نم نم شروع کرده سر صحبتو با من باز کردن ک من محل ندادم و با جواب های کوتاه اره نه و اخم برخورد کردم 

راستی سه روز شوهرم رفت ماموریت منم اینجا عزیزم کسیو ندارم ی بار زنگ نزدم بگم کردین زنده این پاشین بیاین خونمون حالا ک تنهایین منم هیچ نگفتم حالا ک کارش گیر من افتاده شروع کرده نرم نرم با من حرف زدن و قهرو تموم کردن

این کاربری دست چند نفره 
خب تا اینجاش که شوهرت مقصر نیس .تاز پشتت هم هس میگی زنگ زده با مادرشوهرت دعوا کرده

دعوا نکرده شوهرم زنگ زد گفت دعا رو نیار نمیندازیم مادرشوهرش. نگو زد با شوهرم دعوا کرد

این کاربری دست چند نفره 
چندروز پیش گفت میخام برم لباس بخرم بیاین شوهرم باز ب من اصرار ک توهم بیا رفتم بازم حرف نمیزدیم شوهرم ...

عزیزم قهرو تموم کنین تا کی این روابط سرد و خشک رو ادامه بدین اعصاب خودتون و اطرافیانتونم بهم میریزه

حالا امروز شوهرم دیده مادرش میخاد سر صحبتو با من باز کنه من محل نمیدم با من قهر کرده 😐اینهمه منو سگ محل کرد جلو جاریم چندباره دارم میرم با من حرف نمیزنه سه روز خونه تنها بودیم ی زنگ نزده ی بار نگفت مادر من چرا همچین می‌کنی بعد ی روز من فقط محل مادرش ندادم شروع کرده قیافه گرفتن برام 

خیلی دلم میخواد دهن واکنه بگه چرا همچین کردی با مامانم منم هرچی تو دلمه بریزم بیرون ولی چیزی نمیگه 

این کاربری دست چند نفره 
مادرشوهر خانواده شوهر کین اخه من اولا دست بوس اللن دستم نمیدم هفته یه دفعه اونم بخاطر بچه ها

بخدا منم ماه ب ماه نبینم ب چپم نیست ده سال کنار این زن خونه داشتیم انواع اقسام این بلاها و سرم آورده یه ساله جدا شدیم اصلا دلم باهاش صاف نمیشه ب خاطر همسرم میرم

این کاربری دست چند نفره 
عزیزم قهرو تموم کنین تا کی این روابط سرد و خشک رو ادامه بدین اعصاب خودتون و اطرافیانتونم بهم میریزه

ب نظرت من دلم میخواد اینجور باشم بخدا از این زن آنقدر کینه دارم خدا می‌دونه ب خاطر همسرم میگم اشکال نداره ولی آخه تا کی تا کجا منم آدمم شان دارم 

این کاربری دست چند نفره 
دعوا نکرده شوهرم زنگ زد گفت دعا رو نیار نمیندازیم مادرشوهرش. نگو زد با شوهرم دعوا کرد

خب بالاخره شوهرت پشتت بوده که زنگ زده 

باورت میشه ۸۰درصد از شوهرا بااینکه میدونن تقصیر مادرشونه اما تعصب مادرشونو دارند تو این مواقع هم میگن مادرم دلسوزه تو گنده میکنی ..طفلک مادرم ........

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

بخدا منم ماه ب ماه نبینم ب چپم نیست ده سال کنار این زن خونه داشتیم انواع اقسام این بلاها و سرم آورده ...

عزیزم ببخش و فراموششون کن هرموقع میری دیر برو زودم بیا خونه اگه خیلی اذیتی خیلی کمتر کن رفت امد کلا با قوم شوهر

خب بالاخره شوهرت پشتت بوده که زنگ زده باورت میشه ۸۰درصد از شوهرا بااینکه میدونن تقصیر مادرشونه اما ت ...

دقیقا همینم گفت گفت مگه از رو بدی دعا میاره ؟؟گفتم از رو خوبی هم بیاره نمیخام 

بحثم اینه چندروزه مادرش ب بدترین شکل ممکن یک محلم می‌کنه ی کلمه ب مادرش نمیگه این چ رفتاریه 

بعد چون کار مادرش گیر من افتاده داره بامن گرم میگیره ک من محل نمیدم از من زرت ناراحت شد و رفت تو قیافه

این کاربری دست چند نفره 
ب نظرت من دلم میخواد اینجور باشم بخدا از این زن آنقدر کینه دارم خدا می‌دونه ب خاطر همسرم میگم اشکال ...

عزیزم یه چند روز سرد و خشک برخورد کن که بفهمه چه حس بدی له آدم میده بعد که دلت خنک شد اشتی کن یا کارش که برات افتاده همونو فقط حلش کن و به سردی و اخم و بی محلیت ادامه بده.. راستش حق داری اینکه همسرت اونموقع رفتار مادرشو نمیدیده یا به کتفش نبوده ولی الان بابت رفتار شما قهر کرده واقعا ناراحت کنندس . بیخیال رفتار شوهرت جوریکه خودت و قلبت میگه رفتار کن میخواس قلبتو از کینه پر نمیکرد که الانم شما تلافی نکنی

عزیزم یه چند روز سرد و خشک برخورد کن که بفهمه چه حس بدی له آدم میده بعد که دلت خنک شد اشتی کن یا کار ...

اره همین کارو میکنم ولی دلم خیلی شکسته 

قضیه الآنم نیستا از این خیلی وحشتناکترش سرم اومده ولی با هر تلنگری من یاد گذشته و خاطرات بدم میوفتم 

این کاربری دست چند نفره