2777
2789

بچه ها یکشنبه مراسم عقد پسر عمه شوهرمه ما رو بله برون دعوت نکرد درحالی که چند ماه پیش مراسم خودمون بود هم بله برون بودن هم تماممم مراسمات دیگه ولی اونا همه رو دعوت کردن الا مارو دعوت نکردنو اینکه بله برونشون مجلسی بودیعنی اون اصلیه که بزرگترها میرن نبود الان عقدش زنگ زده که فلان موقع بیاین منم نمی‌خوام برم حالا مادر شوهرم اصرار داره که باید بیاین اونا احترامتون دارن و..... از این حرفا شما جای من باشی. چیکار میکنید جواب مادرشوهر چی میدین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه هزینه مراسم بله برون با خانواده عروس اونا باید تعیین کنن توان پذیرای از چند نفر مهمون دارن پس نم ...

خانواده عروس که کسیو نمی‌شناسه که بگه کی دعوت کنه یا نه اینا خودشون مارو دعوت نکردن ربطی به خانواده دختره نداره وقتی توی تمام مراسمات ما بودن دیگه آدم توقع داره بنظرم بی احترامی محسوب میشه

می رم دیگه  .حوصله این خاله زنک بازی ها ندارم .من بی احترامی در توهین کلامی یا رفتاری ببینم زیاد که از حد بگذره و دعوت نکنن نمیرم چون معلومه اون طرف دوست نداره تو مجلسش باشم ولی در این حد می رم

نظر همسرت چیهاگه باهات موافقه محترمانه بگین به این دلیل نمیایناجازه ندین کسی واستون تصمیم بگیره

همسرم موافقت حتی از مادرش توقع داشت که اونم نره حتی مادرشوعرم به پسر عمه شوهرم گفته بود به ما هم بگه اونم گفته بود که ما هر کیو دیدیم بهش گفتیم اینارو ندیدم