2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست بیاین😭😭😭شوهرم آستینشو زد بالا کبود بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 88 پست
خب اگه دون دون و دایره بود ینی چی؟ کیسه؟‌‌.دون دون چجوری؟.. مثلا منافذ مو توش خون جمع بشه دون دون نش ...

منظورت روری روی بازو هست ؟

زیر بازو که میشه زیر بغل کسی اونجا رو اینکار نمی کنه 

یا قسمت سینه ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه بابا اخه چرا انقد بدبینیمن مطمعنم ضربه خورده چیزی نیست خیانت کار انقد از گوشه گوشه هاش دروغ هاش ...

ببیننن ما با هم نامزدیم... اون تهران میره سرکار... اصلا پیش هم نیستیم .. ماهی یبار مرخصی میگیره میاد شهرستان....

اصلا  نمیدونم تهران چه غلطی میکنه خیانت کرده یانه... این دیشب رسید... امروز استینشو داد بالا دیرم ی گردالی کبوده  تازس.. بنفش یا زرد نبود. ولی یبار دیگه میخام ببینم..... مطمعن بشم  

خب اگه دون دون و دایره بود ینی چی؟ کیسه؟‌‌.دون دون چجوری؟.. مثلا منافذ مو توش خون جمع بشه دون دون نش ...

نمیدونم اسی واقعا چی بگم 

سعی کن یه مدت رفتارهاشو زیر نظر بگیری 

رفت و آمد هاشو زیر نظر بگیری 

وقتی با تلفن صحبت میکنه پشت خطی میشی بعدش برو سر گوشیش شمارشو چک‌کن ببین کی بوده

نمیشه با یه لک چیزی رو مشخص کنی 

منم پاهام زیاد سیاه میشه 

ولی فک کنم اون که شما میکی حالت خون مردگی باشه من تاحالا از کیسه بدنم اینجوری نشده شوهرمم نشده نمیدونم والا

نمیدونم اسی واقعا چی بگم سعی کن یه مدت رفتارهاشو زیر نظر بگیری رفت و آمد هاشو زیر نظر بگیری وقتی با ...

رفتو امددد چیییییی...... اون تهران میره سرکار من شهرستانم .. در ماه دوروز میبینمش

نمیدونم اسی واقعا چی بگم سعی کن یه مدت رفتارهاشو زیر نظر بگیری رفت و آمد هاشو زیر نظر بگیری وقتی با ...

نه ب شمارش کسی زنگ نمیزنه.. شاید دوتا گوشی داره من چمیدونم.. البته میتونم با ایرانسل من ببینم تهداد خطاش چنتتاس

رفتو امددد چیییییی...... اون تهران میره سرکار من شهرستانم .. در ماه دوروز میبینمش

خب عزیزم آخه اینجور که نمیشه پاشو برو پیش شوهرت 

منم شوهرم شهر دیگه کارمیکنه ولی هفته ای میاد خونه چندروز خونس 

بعدم نصف سال کلا خونس 

اخه اینجوری که زندگی نمیشه دوروز درماه ببینید همو 

اینجوری احتمال خطا رفتن خیلی میره بالا

نه ب شمارش کسی زنگ نمیزنه.. شاید دوتا گوشی داره من چمیدونم.. البته میتونم با ایرانسل من ببینم تهداد ...

حتما برو سوال کن یا تو همین ایرانسل من بزن تا دیر نشده 

یه وقت خدایی نکرده چیزی باشه و وابستگی پیش بیاد زندگیت میره هوا