2777
2789
عنوان

بیاین راجب خودمو پسرخالمه

144 بازدید | 11 پست

اول راجب‌شخصیتش بگم ک راحت تر بتونید نظر بدید از ایناس‌ک خیلی با شخصیته و اصلا‌باهم‌رراحت نیستیم‌یعنی کلا ن اون با من حرف‌میزنه ن من با اون خانواده مادریم‌هممون باهم خیلیییی صمیمی هستیم یه پسر خاله دیگم‌دارن همسن خودمه‌با اون چون از‌بچگی باهم‌بزرگ شدیم خیلی صمیمی‌هستیم و راحتیم ولی خب اون یکی چون ۸...۹ ساال ازم‌بزرگتره صمیمی نشدیم خب حالا اینی ک اصلا با من حرف‌نمیزده جدیدا مثلا من‌راجب یچیزی‌ت جمع‌نظر میدم همون حرف‌منو تکرار میکنه یا یبار پسرخاله کوچیکم ک ۲ سالشه پشه کش دست گرفته بود میخاست بزنه ت سر من این پرید گرفتش🤦‍♀️😂 یا دیشب ب اون پسر خالم ک راحتم باهاش بهش گفتم یچیزی واسم‌بیاد نیاورد‌اون‌بهش گف پاشو ببر براش اروم یجوری ک‌مثلا من نفهمم‌گفت پارساال ازم خاستگاری کردن و من خیلی الکی‌جواب‌منفی دادم تا یکماه کل‌خانواده مادری تیم شده بودن منوراضی کنن چون این پسر‌خالم‌تکه از لحاظ شخصیت مطمعنم دیگ‌مثلش پیدا نمیشه🥲  خب االان من پشیمونم و چون بیشتر این روزا میبینمش احساس میکنم علاقمند شدم بهش یعنی بازم میادجلو؟یعنی با این چیزایی ک گفتم ب من فکر میکنه هنوز؟یا توهم‌زدم🥺🤣

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

به مامانت بگو به خالت بگه😂😂😂

منو خاله هام اینقدر با هم راحتیم

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه ولی یکارایی کن توجهشو جلب کنی ....

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ان شاالله به امید خدا بیاد   خوب روت حساس هست مشخصه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
بیشتر ببینید
به مامانت بگو به خالت بگه😂😂😂منو خاله هام اینقدر با هم راحتیم

ب مامانم‌گفتم پشیمونم جواب منفی دادم بیشتر از این روم نشد😂😂

ماهممم همینطوریم اما الان واسه این قضیه روم‌نمیشه🥲😂

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
ان شاالله به امید خدا بیاد خوب روت حساس هست مشخصه

🥲🥲

نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه ولی یکارایی کن توجهشو جلب کنی ....

مثلا چیکار

اخی‌ منم داستانی دقیقا اینطوری داشتم

چیشد اخرشش🥲

ب مامانم‌گفتم پشیمونم جواب منفی دادم بیشتر از این روم نشد😂😂ماهممم همینطوریم اما الان واسه این قضیه ...

پس خودت دست به کار شو نخ بده😂😂

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
ب مامانم‌گفتم پشیمونم جواب منفی دادم بیشتر از این روم نشد😂😂ماهممم همینطوریم اما الان واسه این قضیه ...

نگو پشیمونم بگو اون موقع به پختگی برای شروع رابطه نرسیده بودم 😂