2777
2789
عنوان

مامانا بیاین توروخدا سرفه دخترم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 24 پست
مرسی عزیزم،بخدا انقدر دمنوش و شربت و دارو خوردم بدتر شدم ک بهتر نشدم ،خدا خیرت بده برم ژلاتین رو درس ...

خواهش میکنم .ایشالله زودتر بهتر بشی .قرص نعناع رو هم حتما امتحان کن .

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسر منم یکماه سرفه میکرد کلی دارو دادم افاقه نکرد اخرش بهش قرص ازیترومایسین دادم خوب شد بگردمش خیلی ...

به دختر منم قرص مونته لوکاست دادن ولی اثر نداره

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
بخور کلا روشنداروهاشم میدمفقط الان موتدم یعنی کتوتیفن و دکسترومتفارون ک برای شرفه خشکن رو سرفه خلطیم ...

آره دیگه ادامه بده همون ها رو خورده که خلطی شده دوره اس کامل بشه خلط باید بریزه ریه تخلیه بشه 

ببین مونته لوکاست ۵جویدنی براش بگیر باآزیترومایسین خوب میشه من شنیدم امروز که این آنفولانزاست اومده 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
ببین مونته لوکاست ۵جویدنی براش بگیر باآزیترومایسین خوب میشه من شنیدم امروز که این آنفولانزاست اومده

مونته لوکاست جویذنی پنج داره دقیقا

شش روز داره میخوره

فقط نمیتونه بجوعه تو اب حل میکنم میدم یعنی بخاطر این که اثر نمیذاره؟

به دختر منم قرص مونته لوکاست دادن ولی اثر نداره

مونته کاست واسه کاهش حساسیت و اسم احتمالن دخترتون سینه ش عفونت کرده امشب رو بهش شربت ازربترومابسین بده انشاالله خوب بشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
آره دیگه ادامه بده همون ها رو خورده که خلطی شده دوره اس کامل بشه خلط باید بریزه ریه تخلیه بشه

آخه اینا شربتای خلط آور نیستن

اره قطع که نمیکنم چون دیگه دکترشم تا شونزدم نیست

مونته کاست واسه کاهش حساسیت و اسم احتمالن دخترتون سینه ش عفونت کرده امشب رو بهش شربت ازربترومابسین ب ...

نه دکتر دیدش اصلا عفونت وچرک نداره

از جمعه داره آموکسی کلاو میخوره

حتی شنبه. عکس قفه سینه هم گرفتن سالم بود

سرفه هاش دیگه زده تو فاز حساسیت

نه دکتر دیدش اصلا عفونت وچرک ندارهاز جمعه داره آموکسی کلاو میخورهحتی شنبه. عکس قفه سینه هم گرفتن سال ...

بوی سرخ کردنی و دود و اینها تو خونه نباشع گرد و خاک و موی حیوان و بالش پر و ....ازش دور کن موقع خواب سرشو بالاتر بزار 

سیب زرد رو براش ابپز کن بده بخورع و بده بخوره ...قطره بینی بریز براش به دفعات زیاد 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید