2777
2789
عنوان

◻️◻️🫖

272 بازدید | 21 پست

Աստված, պահպանիր ինձ ....... և կառուցիր իմ ապագան այս տարում, նաև տուր ինձ խաղաղություն, որը հավերժ կլինի

20.03.2025թ.

🌸 درخواست دوستی  ندهید قبول نمی‌کنم 🌸                                                                       

عید شمام مبارک😅

سعید🦋چرا بیخودی از آدم دلخور میشید!!!!!ها؟وقتی ندیدم وقتی نبودم وقتی سرکارم خوب چه انتظاری دارید!مردم رفیق دارن منم به حساب رفیق دارم!هه!بعدشم تاپیک زدن با اینجا چه فرقی داره!!!!!!!مثل این نی نی کوچولوها قهر کردن دیگه چیه!؟😤😡😑بازم واسه خوشبختیتون دعا میکنم و امیدوارم خیلی زود مجلس بگیرید تا از دستت راحت بشم😅🤣😁شوخی کردم باز ترش نکنی🙃😉

بیشتر ببینید

ترجمههههههه

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))               https://abzarek.ir/service-p/msg/2108971

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره حرفت درسته اسی جان

ولی ب اونم حق بده 

یه طرفه ب قاضی نرو

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بیشتر ببینید
چه لزومی داره تو سایت ایرانی!

چه لزومی داره تو از گوگل و اینستاگرام و یوتوب استفاده میکنی !

ربط گوز به شقیقه. /=

پستتو پاک کن خوشم نمیاد تو تاپیکم بی ادبی باشه یه چیز دیگه بنویس

دقیقاً. 😂

رفیقتم بردار ببر یه تاپیک دیگه این تاپیک پاک رو آلوده نکنید 

مقدسه