2777
2789

شوهرتون رو چجور متقاعد کردین ک وقتی پدر مادرتون دعوت میکنین لازم نیست ب پدر مادر اونم بگین

یاوقتی خواهربرادراتون میاین ب اونا نگین و چیکار کنم بخدااا استرس میگیرم

البته ک خواهرشوهرم از وقتی ازدواج کردم ی بارم نیومد دیدن پدر مادرم حتی بیان خونمم نمیاد بالا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وا استرس چیه از الان قشنگ بگو میان تنها باشیم خانواده تو رو ی روز دیگه دعوت میکنم خجالت نداره که برای جاری منم این مشکل پیش اومده بود من زورم گرفت خودمو خراب کردم گفتم چیه مزاحمش میشین مگه فرهنگ ندارین خوشتون میاد ما اومدیم خونتون خواهرشوهراتون بیان وسط ما دیگع ترک کردن البته شام دعوت میکنه خانوادشو اینا هستن گاهی

😐😂وای‌خیلی سخته بگو مامانم میخواد بیاد یکم حالش خوب نیست حرف بزنیم خانوادگی

مامانت اینا باشن نه مامان تو راحته نه مامان من

بگو مامانت اینارو اذیت نکن هربار میاریشون گناه دارن

خواهرت هم نمیاد دوست دارن خانوادگی تنها باشیم

امشب مامانت اینارو دعوت کنیم

ی شب دیگه مامان اینا منو 

اینجور بهتره من نمیدونم با مامان خودم حرف بزنم یا مامان تو سخته پذیرایی همشون ادمای بزرگی هستن 

ببین وقتی با خانواده شوهر یک جا زندگی میکنی عملا دنبال استقلال در زندگی،منطق و اصول نباید باشی

چرا نباید باشم اصلا چ فرقی میکنه مثل اینکه برم تو یه ساختمون با ادمای بیگانه اونوقت استقلال دارم اما چون اینا هستن استقلال ندارم

چرا نباید باشم اصلا چ فرقی میکنه مثل اینکه برم تو یه ساختمون با ادمای بیگانه اونوقت استقلال دارم اما ...

بله دقیقا استقلال ندارید چدن اونا خودشون رو صاحب اختیار شما و خونه و از همه مهمتر پسرشون میدونن

الان شما تو یه آپارتمان با غریبه باشید مهمون بیاد همسایه میاد میشینه کنارشون

ولی اینا بدون دعوت میان همینطور که خودتون میگین

اگه قبل از اینکه خانوادت رو دعوت کتی خانواده شوهر تو دعوت کن شاید دیگه خجالت بکشن بیان

نمیان ولی تا زمانی که تو ساختمان مادرشوهر باشی عملا هیچ وقت مستقل نمیشی همیشه یکی هست که تحت نظر داش ...

خب چیکار کنم الان خیلیااااا با خانواده شوهر باهمن

از پول کرایه خونه دادن بنظرم بهتره

خب چیکار کنم الان خیلیااااا با خانواده شوهر باهمناز پول کرایه خونه دادن بنظرم بهتره

سعی کن چهار چوب واسه خودت بذاری قرار نیست وقتی مهمون داشتی اونا بیان یا وقتی اونا مهمون داشتن شما بری تا دعوتت نکردن نرو و زمانی که رفتی با همسرت برو من خودم چهار ساله خونه مادر شوهرم زندگی میکنم تا به حال نشده بدون همسرم برم خونشون یا دعوتم کردن تنها نرفتم اصلا زمانی هم که برم رسمی میرم مرتب لباس میپوشم میرم