2777
2789

بغض میکنم از ذوق براشون🥺🤣

جای خواهر برادرامن همشون همزمان چشام این شکلیه😍🥺خودا خودا چقد قشنگه که بهم رسیدن چقد زنش قشنگه چقدر شوهرش جذابه وای خودا چقدر بهم میان چقد قشنگ نگاش میکنه 😂😂

یعنی هروقت عقدو میخونن بله رو میگن من چشمام اشکی میشه از ذوق

فکر کنم تنها کسی که قراره سنتی ازدواج کنه تو فامیل خودمم بعد برا خودم نمیتونم اینجوری ذوق کنم🥴🤣

تو فامیل ما دختر پسرا یه بار شکست عشقی رو خوردن 

ولی دومی نتیجه داد و خیلی قشنگ ترو بهتر بود براشون 

ولی من متاسفانه 💩😬😂کی قراره برامن اینجوری ذوق کنه اخه🤕🤣

اسکلم میدونم😂

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😅به اینجور آدما نمیگن اسکل میگن خوش قلبچند سالته؟

۲۳😁

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

من حسودیم میشه نمیدونم تازگیا پسر فامیلمون جدا شده از زنش

نه واقعا من همشونو به چشم داداش و ابجی میبینم انقدر ذوق میکنم به هم میرسن خوشحالن

خوش قلبی 

ان شالله عشق واقعی رو تجربه کنی 

خودم سنتی بود و پسر ندیده بودم انگار ،

همین که اومدن خواستگاری جواب مثبت دادم بدون شناخت حالا هم عین چی گیر کردم توی این زندگی.

خودش از گریه ام فهمید مدتهاست،مدتهاست ...

خوش قلبی ان شالله عشق واقعی رو تجربه کنی خودم سنتی بود و پسر ندیده بودم انگار ،همین که اومدن خواستگا ...

اینم بخاطر سختگیری خانواده های ایرانی رو این مدل مسائله

منم همسن شما بودم همین شکلی ذوق میکردم 😁 الان ۳۰ سالمه هنوز مجردم ذوقم با کمی ترس همراهه میگم همه ر ...

ادمش میاد یه روزی اصلا نگران نباش دیر بیاد ولی قشنگ بیاد😍

اینم بخاطر سختگیری خانواده های ایرانی رو این مدل مسائله

دقیقا .چوب سادگی و شناخت نداشتن رو پسرارو خوردم ..کاش بشه برگردم عقب بدترین شکست رو از دوست پسرم بخورم اما اینجوری توی این زندگی نباشم و در آخر مهر طلاقم نخوره رو پیشونیم  

خودش از گریه ام فهمید مدتهاست،مدتهاست ...

منم عشققق میقام😐😂

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

بیشتر ببینید
خب فامیل های ما فرق دارن 😂هیچکدوم منو به چشم خواهر نمیبینن

😂😂نگاه تو مهمه

دقیقا .چوب سادگی و شناخت نداشتن رو پسرارو خوردم ..کاش بشه برگردم عقب بدترین شکست رو از دوست پسرم بخو ...

چقدر متفاوت فکر میکنیم من همش پشیمونم بخاطر گذشتم میگم کاش بی تجربه و پاک و سفید بود گذشتم 

شناختو از کتابا و جلسات مشاوره و اموزشی میشد پیدا کرد 

الان من موندم و یه دل شکسته و کسیکه نیست و باورم نمیشه مثل احمقا هنوزم منتظرم پیام بده عیدو تبریک بگه🤕