2777
2789
عنوان

اگه برای شما در طول چند سال نامزدی

214 بازدید | 21 پست

پاگشا نگیرن و خودشونو بزنن ب کوچه علی چپ

ولی برای عروس های قبل و بعد از شما با فاصله خیلی کم بگیرن و خانوادشونو دعوت کنن .و مراسم مفصل بگیرن.شما چ حسی دارید؟ناراحتی خودتون رو ابراز میکنید یا ن؟؟؟اینم بدونید ک هیچ اهمیتی براشون نداره ناراحتی شما حتی خوشحالم میشن ک شمارو چزوندن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی از کنش ها دلیلش حسادت و فتنه هست دورشون و خط بکش و فقط با همسرت خوشحال باش

حسادتو مطمنم چون با اون دو نفر بیشتر در یک سطحن از اینکه من شغل خوبی دارم درامد خوبی دارم ی جورایی خوششون نمیاد و اینکه همسرای اون دو نفرو قطعا بیشتر از همسر من دوستشون دارن

چند ساعت اشک ریختم ن بخاطر مراسم و شام بخاطر احترامی ک قائل نشدن با وجود اینکه من از نظر شغلی و خانو ...

ولش کن کلا بعضی از خانواده های شوهر بدون دلیل موجه باهات بد هستن بهترین کار اینه که وارد بازی شون نشی ینی چی ینی ناراحت نشی به رو خودت نیاری زندگیتو با شوهرت ادامه بدی و اونا رو بی اهمیت کنی تو مغزت.

من ناراحتیو بیان میکردم در کمال خونسردی بعدم تا حد امکان ازشون دور میشدم 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
بیشتر ببینید
همسرم میگه اینا بفهمن ناراحتی بیشتر خوشحال میشن

صاحب اختیاری ولی به قول بقیه نگی فک میکنن هالوی گاهی باید مثل خودشون بود دوتا تیکه سنگین هم بنداز حرفو بندازی زمین صاحبش بر میداره

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
بیشتر ببینید